Увійти · Зареєструватися
 

Київ / Літературний вечір Валерія Войтовича

18 ЖОВТНЯ 19.00

Руський Клуб "Культ Ра" вул. Володимирська, 4
вхід вільний

18 жовтня о 19.00 в Руському Клубі «Культ Ра» пройде літературний вечір видавця, письменника, художника, дослідника української міфології – Валерія Войтовича.

За час своєї тридцятирічної творчої діяльності побачили світ такі його книги:

Енциклопедичне видання «Українська міфологія», випущено на замовлення Державного комітету інформаційної політики, телебачення і радіомовлення України за Національною програмою соціально значущих видань, отримало в 2003 три дипломи: у номінації «З глибин знань» (краще енциклопедичне видання) — диплом I ступеня; на V Всеукраїнській рейтинговій акції визнано в Україні «Кращою книгою 2003 року»; на V Київській міжнародній виставці «Книжковий світ — 2003» — диплом 2 ступеня (приз «Срібний Нестор-літописець»)

«Антологія українського міфу: У 3 т визнана «Кращою українською книгою 2006 року» .

«Амазонка. Богиня-Діва-Воїн» та «Генеологія богів давньої України» на Всеукраїнському рейтингу «Книжка року-2008» серед більш ніж 2000 книг увійшли до «50 кращих книг України 2008 року».

Відомі й інші не менш значні праці В. Войтовича: «Молитва до Дажбога»; «Український гороскоп»; «Легенди та міфи давньої України»; «Коляда. Дитячі щедрівки, колядки та засівалки»; «Степань моя мила. Дослідження, спогади, документи» та ін…

Валерій войтович є учасником багатьох регіональних та всеукраїнських художніх виставок, а також автором великої кількості пам’ятних знаків на території України.

У програмі вечора: читання, обговорення важливих та цікавих питань, спілкування з автором.

Руський Клуб "Куль Ра"

вул. Володимирська, 4

ВХІД ВІЛЬНИЙ

 

Про авторів

Валерій Войтович

Додав Sh.Ocean 06 жовтня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска