Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Презентацію роману Тараса Антиповича «Хронос»

17 ЖОВТНЯ 18.00

Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, ст. м. «Золоті Ворота»
Вхід вільний

Книгарня «Є» та видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» запрошують на презентацію роману Тараса Антиповича «Хронос», яка відбудеться 17 жовтня.

Початок — о 18:00.

Учасники: Тарас Антипович, Віталій Жежера, Іван Малкович.

«Хронос» – футурологічний роман з винятково ефектним сюжетом і прискіпливо-болісним поглядом на світ найновіших технологій та одвічних людських спокус. Події роману беруть початок 2040 року, коли новий науковий винахід кардинально змінює долі людей. За образом космополітичного суспільства у новій книзі цього надзвичайно обдарованого молодого письменника проступає віртуозна проекція на сучасну Україну.

Тарас Антипович народився 10 липня 1978 року в Полтаві. Закінчив факультет журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка. Працював за фахом у різних періодичних виданнях. Його перший роман «Мізерія» (2007) був відзначений Всеукраїнським рейтингом «Книжка року» як найкращий прозовий дебют. Інтерес критиків викликав також цикл оповідань «Тіло і доля» (2008). Експресія сюжетів Антиповича ріднить його творчість зі світом актуального кіно. Через виразні візії майбутнього читачі отримують можливість глибше зрозуміти реальність, у якій ми живемо вже сьогодні.

***

Адреса книгарні «Є»:

вул. Лисенка, 3, ст. м. «Золоті Ворота»

Вхід вільний.

 

Про авторів

Тарас Антипович

Додав Sh.Ocean 14 жовтня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска