Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / SHANTEL & Bucovina Club Orkestar Anarchy & Romance Tour 2011

01 ЛИСТОПАДА 20:30

Crystal Hall

Перший український бренд в стилі "pure luxury" торгова марка Рада представляє вперше в Києві наживо виступ Шантель - одного з найбільш вражаючих артистів нашого часу. Цієї осені він став "Найбільш впливовим закордонним хітом Німеччини" (Прінз, Хамбург), "... новатором-музикантом Шантель" (Гете-Інститут, Лондон), і зараз він їде у тривалий тур по Європі і гарантує, що "не через хвилину, не через секунду, а протягом десятої частки секунди публіка буде стояти догори ногами ... " (DPA). "Коли Шантель і його Диско-Партизан-Група грають, тисячна юрба танцює" (Mobil), "Немає іншого німецького музиканта, хто наповнював би публіку таким ентузіазмом: від найбільших міст Греції, Італії, Франції, до британських мега-рок фестивалів а -ля Гласторнбері (Glastonbury) або данського Рокслайд-Фест (Roskilde-Festival), кричущі звуки Шантель змушують усіх танцювати - і це все відбувається миттєво ... " (Www.hunderttausend.de)

"Європейському феномену" (Vogue) Шантель знадобилося всього два роки, щоб помістити себе в список найбільш затребуваних груп - тільки гляньте на його дати туру і побачите самі.

Шантель взаємодіє з публікою і публіка обожнює його за це: "Коли він підіймається на бар'єри і практично тоне у натовпі, навіть досвідчені завсідники фестивалів дивляться на нього з подивом."

Серед тисячі людей, освячений прожектором, приклавши палець до рота, Шантель показує глядачам, що потрібно присісти. А потім він починає співати тихенько в мікрофон "Анархія і Романс, нам не потрібно ніяких рекомендацій ..." до тих пір, поки музиканти на сцені на почнуть свою басист-мідну грозу. Це той момент, коли натовп пускається знову в танок разом з Шантель, який тримає за руку промоклий наскрізь дівчину поруч з ним "(FAZ). І на завершення:" Той, хто бачив один із безмірно успішних концертів Шантель, знає: Абсолютно всі будуть битися в ейфорії і захоплено танцювати "(FAZ)

В даний час, паралельно з численними живими виступами, Шантель трудиться в студії над новим альбомом. Новий диск, з робочою буря "Анархія і Романс" буде випущений в 2012р.

Назва програми, і знову ж таки, музика не вписується в будь-який встановлений жанр. Шантель буде експериментувати, скандалити і ламати кордону очікувань публіки.

"Анархія і Романс" відображає джерело оригінально організованих композицій Шантель. Дивовижні пісні, неабиякі балади і (гедоністичні) життєлюбні хіти вечірок відповідають духу гаражного року 60-их, биту та електро-фанку. Вінтажні електро-гітари, барабани і родос-піаніно (Fender Rhodes Piano, яке використовує Стіві Вандер і Чик Коріа) дадуть рок разом з музикантами Шантель, що грають на мідних духових інструментах. Під час короткочасних трендів і поглинання глобалізацією світу, Шантель перевертає з ніг на голову добре усталене поп і рок кліше: "Так, мала! Почуття, як ніби сьогодні супер поганий день, але звук нашої банди звучить круто!"

Тим, хто не хоче чекати, поки вийде в світ "Анархія і Романс", слід звернути увагу на його останній альбом "Кошерна Ностра - Кращий збірник хітів єврейських гангсеров" (Kosher Nostra - Jewish Gangsters 'Greatest Hits ") Кошерна Ностра - безпрецендентне подорож назад в часі в музичні клуби, театри водевіль і американські азартні казино, просочені дикою сумішшю свінгу, джазу, твісту, чарльстону і чаруючим шармом ідиш (Yiddish) пісень і балад. Антологія - це екстравагантно оснащене виробництво, яке було споруджено в небеса ЗМІ: "Довірся Шантель і ти потрапиш в найбагатший, селективно відібраний жанр, плавно покриває емоційний діапазон від сентиментів до гімнів" (Songlines). Складений під егідою одного з найкращих продюсерів сучасної планети, засновник Буковина Клаб Оркестар, Шантель, пригощає слухачів багатим спектром "ганстрескіх хітів" від 1920-х років до 1960-х (www.huffingtonpost.com).

Офіційний веб-сайт: www.bucovina.de

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав Chyzh 20 жовтня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска