Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Виступ гурту “Люди Добрі”

04 ЛИСТОПАДА 19.00

Книгарня “Бабуїн”, вул. С.Петлюри (колишня вул. Комінтерну), 10
70 грн.

“Люди Добрі” – львівський нью-фолк гурт, що збирає традиційну фольклорну музику з усієї України й інтерпретує її відповідно до своїх різноманітних упoдобань. Виступи гурту заряджені полум’яною енергією й натхненням, які вони виливають на слухача. Учасники усі разом працюють над музичним матеріалом, кожний вносить у новий твір щось своє, індивідуальне, а з цього утворюється їхня власна музика. Шляхом спільного творчого музикування повстає власний стиль гурту «Люди добрі», з елементами музики балканської, румунської, індійської, джазової і, безперечно та передусім, – автентичної української. Власні тексти пісень не пишуть принципово, а пояснення цьому мають напрочуд логічне і переконливе: народні слова вже є, то й гріх писати інші. Мають хлопці право пишатись і своїми інструментами, оскільки деякі з них, зокрема цимбали, бубен та ліру зробив знаний і талановитий гуцульський майстер Михайло Тафійчук.

«Люди добрі» встигли засвітитись на численних фестивалях в Україні та за кордоном «Рок Коляді», «Small World Music Festival 2009», «Фортміссії 2010», Українському фестивалі у Торонто (2010), «Країні мрій 2011», «Лемківській ватрі 2011» у Гдині «Польща», виступають також у різних маленьких містечках і «примушують» своєю грою танцювати навіть бабусь й дідусів.

З того часу як гурт був створений, 5 років тому, в його складі грало більш ніж 20 людей різного походження та з різним музичним досвідом, однак їх ціль лишалась незмінною: зробити все можливе, аби українська народна музика ставала ще більш популярною як в Україні так і у світі й вдихнути нове життя у фолк-культуру, зламавши рамки, що її стримують.

Юрій Рафалюк – цимбали, ліра колісна, вокал

Маркіян Турканик – скрипка, вокал

Олександр Марусяк – тромбон, вокал

Артем Каменков – контрабас, вокал

Роман Демковський – перкусія, вокал

Анна Нароніна – відеопідтримка

Початок виступу 4 листопада о 19:00 у книгарнi “Бабуїн”, м. Київ, вул. С.Петлюри (колишня вул. Комінтерну), 10. Вхід: 70 грн.

 

Про авторів

Гурт Добрі люди

Додав Sh.Ocean 01 листопада 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска