Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Олексій Ревенко Дух времени (2008 р.) 4,23 Mb
Олексій Ревенко Полет в историю. Ужин у бедуинов 4,63 Mb
Олексій Ревенко Депутати 3,41 Mb
Олексій Ревенко Сражение (Revenko band) 2,26 Mb
Олексій Ревенко Равновесие (Revenko band) 3,53 Mb
Олексій Ревенко Воздушный поцелуй (Revenko band) 3,37 Mb

Київ / Презентація міні-альбому Ревенко і Ко & Брати Карамазови

27 ЛИСТОПАДА 20:00

Паб Route 66

27 листопада 2011 в клубі «Roote 66» гурт «РЕВЕНКО & Ко» презентує міні-альбом. Творчість «РЕВЕНКО & Ко» - це рок-музика, симбіоз західних традицій року і слов'янського духу.

Група «РЕВЕНКО і Ко». Утворилася в квітні 2010 року. За півтора року музиканти об'їздили з гастролями безліч міст від Карпат і до Уралу, були учасниками найбільших російських рок-фестивалів. Вони підкорили «НАВАЛА», «ВІКНА ВІДКРИЙ», «РОК-ЛАЙН», «СТАРИЙ НОВИЙ РОК», «УРАЛЬСЬКИЙ КОРДОН», БАЙК-ШОУ в Севастополі від «Нічних вовків». Тільки за поточний рік Ревенко з товаришами дали понад 50 концертів в 30 містах СНД. Група запрошена на виступ 5 листопада в Петербург на святкування 30-річчя легендарного Ленінградського рок-клубу в «Ювілейному» в один концерт з «ДДТ», «Алісою», «Акваріумом».

Нещодавно колектив-побратим, «Ревенко Бенд», відомий як у нашій країні, так і за її межами, відзначив 10-річний ювілей розкішним концертом інструментальної музики в клубі «D'LUX». Композитор і лідер групи Олексій Ревенко багато експериментує в різних стилях і напрямках. Протягом 10 років Ревенко успішно займається інструментальною музикою, неоклассикой.

Але проект «РЕВЕНКО & Ко» - це зовсім інше дітище. Це - рок-культура у всіх її проявах. І музиканти спеціально поділяють «Ревенко Бенд» і «РЕВЕНКО & Ко», оскільки це - два абсолютно різних світи. 27 листопада «РЕВЕНКО & Ко» представлять програму, засновану на західних музичних смаках, ви почуєте класичний рок, місцями хард з елементами нью-металу. А тексти до болю слов'янські, з відкритим серцем і розхристаній душею. Ревіння потужний вокал, змушують думати тексти, симбіоз західних традицій і слов'янського початку - ось такий нині портрет «РЕВЕНКО і Ко». Щось від гранжа, щось в дусі ACDC, зокрема, пісня «Дістала», щось на кшталт російського року, як твори «Ти малюєш те, чого немає» і «Про свободу».

Крім лідера групи «РЕВЕНКО і Ко»-це досвідчений і різносторонній гітарист Олександр Барінов, мульти інструменталіст музичний поліглот басист Сергій Ясніков і винятковий екстра неординарний барабанщик Микола Гречка. Олександр Баринов на професійному рівні почав займатися музикою в середині 90-х. Музичні уподобання Баринова ставляться до традицій 60 - 70-х років: рок-н-рол, блюз, джаз, хард-рок. Учасником групи «Ревенко & Ко» став у 2010 році. Є співавтором і аранжувальником музичних композицій. Сергій Ясніков також має величезний досвід в рок-музиці, переграв у багатьох відомих вітчизняних колективах. Микола Гречка теж відомий поціновувачам музики своєю грою на барабанах та перкусії, відрізняється упізнаваним стилем і почерком.

Отже, дорогі друзі, 27 листопада чекаємо всіх у клубі «Roote 66».

Спеціальний гість вечора - група «Брати Карамазови».

 

Про авторів

Олексій Ревенко

Додав Chyzh 10 листопада 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска