Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Вечір екологічного кіно Заповідна Україна

08 ГРУДНЯ 17.30

Ґете-Інститут, актова зала, вул. Волоська 12/4

З вересня до листопада 2011 року в Україні тривав конкурс відеоробіт Заповідна Україна, організований Програмою розвитку ООН та Goethe-Institut в Україні. Біля 60 стрічок змагалися за головні призи у номінаціях Заповідна Україна та Немає іншого Дніпра. Серед учасників конкурсу – і повноцінні фільми, і аматорські роботи. Хтось знімав проблеми заповідного фонду свого краю, хтось їхав за тисячі километрів, аби зафільмувати унікальні віддалені куточки України. Найяскравіші, найгостріші, найцікавіші з них обрало почесне журі.

8 грудня 2011 року ми запрошуємо усіх на церемонію нагородження переможців відеоконкурсу та перегляд кращих стрічок відеоконкурсу Заповідна Україна. За чашкою кави або чаю ви зможете подивитися цікаві фільми, познайомитися з цікавими людьми, дізнатися багато цікавого про заповідну Україну та Дніпро.

Відеоконкурс Заповідна Україна є продовженням однойменного конкурсу фотографій, що відбувся у 2010 році. Учасниками змагання було надіслано більше 700 знімків, які були зроблені у заповідних угіддях нашої країни: природних та біосферних заповідниках, національних природних парках, регіональних ландшафтних парках, заказниках, ботанічних садах. Журі, до складу якого входили представники Програми розвитку ООН в Україні, Державної служби заповідної справи України, Всеукраїнської громадської організаціії Асоціація природоохоронних територій України, журналу Photographer, компанії Самсунг Електронікс Україна, порталу Bigmir, відібрало 50 кращих робіт. Саме ці фотографії у складі виставки Заповідна Україна у 2010-2011 рр. проїхали шістьма регіонами країни. Виставка відбулася у Києві, Херсоні, Сімферополі, Дніпропетровську, Харкові та Львові.

 

Про авторів

Всесвітня мережа культурних центрів Німеччини Ґете-Інститут

Додав Sh.Ocean 30 листопада 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска