Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Авторський курс лекцій від Алевтини Кахідзе

16-18 ГРУДНЯ

Центр сучасного мистецтва «М17» (вул. Горького (Антоновича), 102-104)

З 16 до 18 грудня триватиме авторський курс лекцій художниці Алевтини Кахідзе «Жіноча автобіографія як пошук власної історії в мистецтві». Лекції відбуватимуться в приміщенні Центру сучасного мистецтва «М17» за ініціативи Культурного Проекту.

Курс із трьох лекцій розповість про постаті художниць в історії мистецтва, їхній пошук себе, власної жіночності, тілесності, своєї ролі у мистецтві. Лекторка простежить, як особистий досвід та фобії перетворюються на мистецтво та відмінності між жіночим та чоловічим мистецтвом.

Курс охоплює такі постаті в історії світового мистецтва ХХ століття, як Валі Експорт, Кетті Бренделіус, Таня Остойніч, Катаржина Козира, Луіза Буржуа, Адріан Пайпер, Софі Каль, Тетяна Яблонська, Леся Хоменко, Лада Наконечна, Маріна Абрамовіч тощо.

Аналізуючи біографії мисткинь, Алевтина Кахідзе посилається на власну: «Розповідаючи три історії під назвою Жіноча Автобіографія, я буду наводити приклади з моїх робіт, а інакше мені ніхто не повірить, що я можу скласти таку автобіографію – історія жінки-художниці зсередини ...».

Лекції відбудуться 16 грудня (початок о 19.00), 17 і 18 грудня (початок о 17.00).

Вхід вільний, реєстрація обов’язкова за мейлом info@culturalproject.org або за телефоном 044 200 85 85.

 

Про авторів

Алевтина Кахідзе

Додав OksanaY 15 грудня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска