Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Піккардійська терція Гранули (кавер-версія пісні ТНМК, 2009 р.) 13,41 Mb
Піккардійська терція Sole Mio (2007 p.) 3.75 Mb
Піккардійська терція Moon River (2007 p.) 1.23 Mb
Піккардійська терція Шаляла (2003 р.) 7.65 Mb
Піккардійська терція Горіла сосна (2006 р.) 5.16 Mb
Піккардійська терція Santa Clause is coming to town 3,66 Mb

Київ / "Піккардійська терція" представить "Новорічний вечір в Опері"

02 СІЧНЯ

Львівька опера

2 січня о 18:00 та 20:30 вокальна формація "Піккардійська терція" запрошує всіх до Львівської опери на зустріч нового 2012 року.

Розпочнеться вона піснями, які співають у найрізноманітніших куточках земної кулі: від кельтських наспівів та кантів до інтернаціонального «Щедрика» та лемківських колядок. А щоби налаштувати слухачів на різдвяний лад, «піккардійці» пригадають найкращі коляди зі свого репертуару. Колориту традиційний пісенним одам народження Христа додаватимуть перкусія та барабани.

Також цим концертом саме зі Львова «Піккардійська терція» розпочне святкування особистого нового ювілейного року на великій сцені. Шестеро студентів об’єдналися під назвою музичного інтервалу, який звучить уже двадцять років. Відтак, вокалісти витягнуть на світ Божий пісні, які не ввійшли до жодного альбому – «Відлуння Твоїх кроків» (В. Івасюк, В. Вознюк), «Повір очам» (В. Івасюк), «Жовті стрічки» та «Емігрант сонг» (переспів творів «Братів Гадюкіних»). А ретроспективу затверджених глядачами хітів, вокалісти розбавлять прем’єрами. Одна із них – «На Вітер» (Богдан-Ігор Антонич у співавторстві із Славком Нудиком), - пише dikart.com.ua.

До своєї круглої дати «піккардійці» замовляють у львівської публіки традиційні подарунки – усмішки, аплодисменти та піднесений настрій. Самі ж обіцяють максимальну емоційну віддачу для своїх улюблених гостей.

Місце: Львів, Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької, пр.Свободи, 28

На численні прохання глядачів відбудеться два концерти - о 18:00 та 20:30.

 

Про авторів

Піккардійська терція

Додав Sh.Ocean 26 грудня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска