Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Новий рік - Карнавальна Велесова ніч на Києвій Горі!

Руський клуб «Культ РА»
400 грн.

Карнавальна Велесова ніч на Києвій Горі!

31 грудня

В сиву давнину ери Золотого Тільця, коли Сонце на Весняне Рівнодення сходило в сузір’ї Волосожарів наші землі приносили щедрий врожай, панували розквіт, воля та достаток, яка в пам’яті народній дістала назву Золотого Віку. Панував над богами тоді мудрий та сильний Волос, який навчив людей землеробства та скотарства, відкрив таємниці багатьох ремесел, і став у людей він Богом достатку та багатства, а також покровителем худоби, мудрості, торгівлі та веселощів.

Взимку приходить він до нас в образі Діда Мороза, приносить подарунки та разом зі своєю дочкою Снігуронькою починає справжню морозну та сніжну Зиму. Ніч з 31 грудня на 1 січня є особливою, коли треба веселитися, радіти життю та замовляти бажання. Свято Велеса-бога є тим другим празником після Різдва Сонця, про яке співається в старовинній українській колядці, шо передує третьому - святу Водосвяття (4 січня).

Руський клуб «Культ Ра», продовжуючи древні предківські традиції, запрошує Вас до Карнавальної Велесової ночі на Києвій Горі. Наше свято розпочне ся о 22-й годині і триватиме до самого ранку. Тут Ви зможете зануритись в старовинну атмосферу магічного дійства, наповнитесь силою зрощених Сонцем дарів та медових напоїв, які дадуть Вам надзвичайних сил для запальних танців та забав разом з гуртом «Рожаниця» .

Ви будете в самому центрі спРавжньої карнавальної ночі з обов’язковим колядуванням, віншуванням, пригощанням ритуальною вечерею, обрядами та ігРАми, які дадуть вам Велесову силу, мудрість та успіх на весь рік, що обов’язково допоможе вам здійснити всі ваші мрії!

УВАГА! В ПОДАРУНОК ДЛЯ НАШИХ ШАНОВНИХ ГОСТЕЙ – СПЕЦІАЛЬНО ЗАПРОШЕНИЙ ГУРТ «ГАЙДАМАКИ» З НЕЗАБУТНІМ КОНЦЕРТОМ !

Вхід до 24:00 – 1000грн (все включено);

Вхід після 24:00 - 400 грн (концерт гурту «Гайдамаки», початок 01:00).

Детальна інформація :

Руський клуб «Культ РА»

М.Київ, вул. Володимирська 4

тел.: (067) 231-80-16,(044) 331-59-48

www.kultra.org

 

Про авторів

Олег Стадніченко

Додав Руський клуб "Культ РА" 29 грудня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска