Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

ТаРута «Бором-бором» (2012 р.) 5.93 Mb
ТаРута Париться-хмариться (кавер-версія пісні В. Гонтарського, 2009 р.) 4,26 Mb

Київ / Йорданські вечорниці з Тарутою, Фолькнерами, Гуртоправцями

19 СІЧНЯ 19:00

“Music Hall “Underground”, пр. Московський, 13-В (м. Петрівка)
25/50 грн.

Музично-обрядове дійство, яким на свято Хрещення Господнього, 19 січня, гурт «ТаРУТА» традиційно закривав колядницький сезон, переходить в Underground. Втім, про підпілля та репресії проти колядників, слава Богу, не йдеться! Мова йде про однойменний столичний “Music Hall “Underground”, де на Водохреща 2012 року й пройдуть «Йорданські вечорниці».

Зміну локації Водохрещенської імпрези з Культурно-мистецького центру Могилянки на комерційний Music Hall на Петрівці керманич етно-рок боївки «ТаРУТА» Євген Їжак пояснює так: «Вечорниці у Києво-Могилянській академії завжди супроводжувалися дружньою атмосферою й були насичені автентичністю. Цьогоріч зміна локації – це необхідність розширити простір нашого спілкування, адже колядувати, ми переконані, варто й у таких закладах, де цієї традиції ще не було. Відтак 2012 року до нашої ініціативи долучилися хлопці з «Молодого Народного Руху», які мають власний досвід проведення етно-вечірок у Києві. На їхньому рахунку вже добрий десяток музично-обрядових забав у етнічному стилі, з успіхом проведених саме в “Music Hall “Underground”».

Об’єднані зусилля двох організаторів для відвідувачів нинішніх Йорданських вечорниць означають вдвічі більше якісної української музики та драйву в стилі «ЕТНО»! Власне, якісним етно-роком та етно-джазом порадують своїх шанувальників хлопці та дівчата з гурту «ТаРУТА». Справжній етно-ф’южн і етно-хаос обіцяють показати «Фолькнери». Запальне етно-диско продемонструє DJ Djuis (Ярослав Джусь). Індустрію моди, тобто етно-фешн, представлятиме житомирський майстер ексклюзивного взуття з конопель Олег Земнухов. А традиційно-обрядову частину свята візьме на себе одна з найвідоміших вітчизняних етно-ватаг – «Гуртоправці».

Ще однією приємною несподіванкою для гостей Йорданських вечорниць буде повна заборона паління у приміщенні та 50%-а платня за вхід для людей у вишиванках. Тобто, люди, які прийдуть 19 січня на 19-у годину в “Music Hall “Underground” за адресою проспект Московський, 13-В (метро Петрівка), дотримуючись дрес-коду, заплатять за вхід лише 25 гривень!

 

Про авторів

ТаРута , Гуртоправці , Гурт Фолькнери

Додав Sh.Ocean 09 січня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска