Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / Святковий концерт на честь Дня Соборності України

22 СІЧНЯ 17:00

Майдан Незалежності

22 січня, у неділю, столиця відзначатиме День Соборності та Свободи України. З цієї нагоди у Києві відбудеться низка урочистих заходів.

Так, мешканці міста разом з керівництвом столиці та держави візьмуть участь в урочистому покладанні квітів до пам’ятників Тарасу Шевченку та Михайлу Грушевському.

Того ж дня, 22 січня, на Майдані Незалежності відбудеться грандіозний концерт за участю зірок української естради – гуртів «Мандри», «Скай», «ТіК», «Друга Ріка» та популярних співачок Джамали і Альони Вінницької. Початок концерту о 17.00. - повідомляє kmu.gov.ua.

Урочистості на честь свята відбудуться у Національному палаці мистецтв «Україна» за участі представників виконавчої влади усіх рівнів, депутатів, дипломатичного корпусу, громадськості.

Разом з тим, урочисті збори з нагоди Дня Соборності та Свободи України відбудуться у кожному районі міста. У музеях і бібліотеках розміщено книжкові виставки, фотовиставки, експозиції з історії Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, та їх ролі в процесі здобуття Незалежності України. А у навчально-виховних закладах проводяться лекції, семінарські заняття, науково-практичні конференції та вечори пам’яті.

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп , , Джамала , Скай , Мандри , Друга ріка , ТіК

Додав Chyzh 20 січня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска