Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Знамените кабаре Crazy Horse

08-12 ЛЮТОГО 19.00

Київський національний академічний театр оперети (вул. Червоноармійська, 53/3)
від 300 до 1000 грн.

8-12 лютого 2012 року в Києві у Театрі оперети вперше виступить знамените паризьке кабаре Crazy Horse.

З моменту відкриття кабаре 1951 року на виступах Crazy Horse побувало більш як 15 мільйонів глядачів, серед яких величезна кількість знаменитостей. Танцівницям кабаре в різні роки аплодували Президент Кеннеді і Принц Реньє, Марія Каллас і Лайза Мінеллі, Аристотель Онассіс і Кевін Костнер, Квентін Тарантіно та Вів'єн Вествуд, Джонні Холлідей і Мерилін Менсон, Гару і Патрісія Каас.

За час існування в кабаре працювало понад п'ятсот танцівниць зі всього світу.

Творцем кабаре став Алан Бернардін. Відмінною рисою, родзинкою, був принцип відбору танцюристів і танцівниць. Вони повинні були мати дуже жорсткий, що став пізніше характерно впізнаваним, фірмовий набір зовнішніх даних, таких як високий зріст, стрункість, підтягнутість, загальна схожість рис і навіть об'єм та форма грудей.

Особлива увага приділяється світловим і технічним ефектам шоу.

Крім самого Бернардіна, над створенням шоу працювали інші неординарні й талановиті особистості. Наприклад, автор Церемонії відкриття Олімпійських ігор в Альбервіллі, постановник національних свят французький хореограф Філіп Декуфле. А 2009 року в кабаре відзначилася Діта фон Тіз.

Із кабаре співпрацювали найбільші кутюр'є світу, від Лагерфельда й Унгаро до Пако Рабана і Лоріс Аззаро. Під враженням від Crazy Horse Сальвадор Далі придумав знамените канапе у формі губ, що стало одним із символів кабаре. А Сезар створив афішу до шоу Тізінг, яка вважається витвором мистецтва.

У 2007 році танцівниці кабаре стали моделями для робіт Девіда Лінча і Крістіана Лабутана, підготовлених до легендарної виставки Фетиш. Кайлі Міноуг запросила Crazy-дівчат у своє The Kylie Show на лондонському ТБ.

Організатори київських виступів Crazy Horse попереджають, що особам до 18 років вхід на захід заборонений. Категорично заборонено під час вистав користуватися мобільними телефонами, фото- й відеоапаратурою.

Виступи Crazy Horse триватимуть із 8 по 12 лютого 2012 року в Київському національному академічному театрі оперети.

Вартість квитків від 300 до 1000 грн.

 

Про авторів

Театр

Додав OksanaY 30 січня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска