Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / Концерт гурту Dark Patrick

19 ЛЮТОГО 18:00

Будинок художника, вул. Артема 1-5.

Dark Patrick запрошують у світ на диво смачної та якісної музики, яку неможливо втиснути в стилістичні рамки. Музичні критики зі США називають їх музику постмодерн-фолком. Англійці відкривають у ній для себе steampunk, фолкотроніку, oriental music, за атмосферою порівнюють з Deacon Blue. Слухачі з Ізраїлю заявляють, що це саме те, чого багато років не вистачало електронній музиці. Ірландці знаходять у ній справжні кельтське коріння і розчулюються на концертах.

Українські шанувальники порівнюють Dark Patrick з легендарними Doors, називають їх музику трансовою та медитативною, ембієнтом, інтелектуальним фолком, world music.

Росіяни відчувають в них дух Dead can Dance, заявляють, що Dark Patrick - це арт-рок, етно-електроніка, вкрай цікава, таємнича музика, яка створює дивний настрій, але разом з тим проста і зрозуміла глядачеві.

Відомий лондонський звукорежисер заявив на концерті Dark Patrick, що їхня музика чудова і грандіозна, і він ніколи не чув нічого подібного. По духу одна з композицій нагадала йому саундтрек з фільму "Hostel". Ясно одне: Dark Patrick створюють власний, новий, неповторний музичний жанр, який зводить з розуму публіку в усьому світі! І все це роблять дві людини: надзвичайно привабливі та харизматичні особистості, красиві люди, одноголосно визнані публікою справжніми ельфами - українка Ева і англієць Пол, які присвячують музиці кожен день свого життя.

В їхній музиці акустичні музичні інструменти - колісна ліра, старосвітська бандура, ірландська волинка, бойран, губна гармоніка та ірландські народні флейти поєднуються з помірними клубними ритмами і синтезованим звуковим підкріпленим за підтримки гіпнотичного, дуже ніжного і чистого жіночого вокалу з широким діапазоном звучання.

Квитки online:  http://www.parter.ua/ua/event/42/52/3410.html

Квитки продаються в Будинку художника, касах міста

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав Chyzh 01 лютого 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска