Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Максим Кідрук: звіт з нової подорожі – Ангола та Намібія ...

09 ЛЮТОГО 18.30

Книгарня "Є" (вул. Лисенка, 3 (М «Золоті Ворота»)

«Книгарня Є» та видавництво «Нора-Друк» запрошують на

ПЕРШУ ЗУСТРІЧ мандрівника та письменника після повернення з АФРИКИ

Письменник Максим КІДРУК:

звіт з нової подорожі – Ангола та Намібія ...

Кідрук розповідатиме про свої африканські пригоди.

Перша частина зустрічі буде присвячена Анголі – «найбагатшій бідній» країні світу, цілковито закритій для туристів, державі, котра протягом трьох десятків років страждала від громадянської війни. Ви почуєте про те, як живеться небагатьом білим у Луанді, дізнаєтесь, як змінилася країна з часу завершення громадянської війни у 2002, і побачите авторські знімки мусек – найбідніших кварталів ангольської столиці.

У другій частині Максим розповідатиме про мандри Намібією. Національний парк Етоша, каньйон Фіш-Рівер, пустелю Наміб та інше. Ви довідаєтеся про те, що робити, коли дорогу перетнув розлючений носоріг; чи страшно ночувати в наметі, коли поряд блукають слони; де лежить найбільший знайдений на Землі метеорит, а також на власні очі побачите, як можна почесати за вухом дикого гепарда і залишитись після цього живим. Як завжди розповідь супроводжуватиметься показом фотографій..

Організатори зустрічі: «Книгарня Є», видавництво «Нора-Друк», літературний конкурс «Коронація слова», літературний портал «Друг читача».

 

Про авторів

Максим Кідрук

Додав OksanaY 08 лютого 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска