Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Творчо-музично-містичне дійство від гурту «Йорий Клоц

19 ЛЮТОГО 19:00

Руський клуб Культ Ра

Творчо-музично-містичне дійство від гурту «Йорий Клоц

Вечір справжньої музики знову завітав до культового та затишного Руського клубу «Культ Ра». І цього разу справжнім музично-містичним дійством нас порадує епатажний музичний гурт «Йорий Клоц». Мабуть, багато хто не здогадується, що хлопці назвали свій гурт «лебідською» або «кобзарською» мовою. Така мова використовувалась кобзарями в сиву давнину як внутрішній пароль, таємний код, щоб приховати важливість інформації від неприятелів. Слово «Йорий» означає «світлий», а «Клоц» - «чоловік, людина». Тобто, назва гурту трактується як «Людина сонця» чи «Сонячна людина».

І саме вони 19.02.2012 р. о 19.00 виступлять в Руському клубі з сонячною та епатажною програмою. Адже, крім демонстрації своїх музично-вокальних талантів, цей гурт під ритм та мелодію своїх пісень буде вправно різьбити по дереву оригінальні орнаменти та фігури.

Гості Руського клубу можуть насолодитися як музичною програмою, так і магічною різьбою по дереву. Все це демонструватиме один і той же гурт!

Вартість входу на цю подію становить 75 грн.

Руський клуб «Культ Ра» цього дня рекомендує всім гостям замовити страву «Дар Перуну». Ця фірмова страва нашого закладу здивує Вас не тільки неймовірно смачним, а ще й корисним м'ясом дикого вепра. Та не лякайтесь, коли кельнер "запалить" для Вас цю страву, від того вона тільки смачніша.

Просимо звертатися до нас за адресою: вул. Володимирська 4, тел. (044) 331 59 48, (067) 231 80 16, info.kult.ra@gmail.com, kultra.org.

 

Про авторів

Руський клуб Культ Ра

Додав Chyzh 16 лютого 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска