Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Презентація нового роману Люко Дашвар «Биті Є. Макс»

20 БЕРЕЗНЯ 18:00

Книгарня «Є» (вул. Лисенка, 3, ст. м. «Золоті Ворота»)
Вхід вільний!

Книгарня «Є» та видавництво КСД запрошують Вас на презентацію нового роману Люко Дашвар «Биті Є. Макс», яка відбудеться 20 березня.

Початок — о 18:00.

Трилогія «Биті Є», яка виходить у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля», розпочалася першим романом «Макар». Історія з життя молодого пристосуванця, стала однаково цікавою, як для жінок так і для чоловіків, та розійшлась сукупним накладом у 45 тисяч примірників. Друга книга «Макс» – це розповідь про самозакоханого метросексуала. Макс вирішив, що зможе жити і без фінансової допомоги могутніх батьків, проте терпіння вистачило лише на півроку. Його дівчина втекла, не підтримала його відчайдушних спроб стати мужчиною. Прийняти фінансову допомогу рідних і гидувати нею — оце по-Максовому, так чинить справжній метросексуал. Він не став героєм для коханої, коли вона тонула, а тепер за власні гроші купує собі право боротися за виживання, наче «останній герой». Отже, кохання чи самозакоханість?

Сама Люко Дашвар стосовно головного героя другого роману трилогії «Биті Є» зазначає наступне: «Макс — метросексуал, мамчин синок і максималіст в одній особі, крайнощі — його друге ім`я. Він, який і пальцем не поворухнув, щоб урятувати свою кохану Любу, коли вона захлиналася у дніпровських водах, вирішує помститися суперникові, із яким йому начебто вже нема чого ділити. Для Макса люди — пішаки, і він — король на шаховій дошці, що зветься життям, — звик жертвувати ними. Але одного дня головна фігура зважується на ризикований хід: вирушає в екстремальний тур на виживання, який має переплавити «золотого хлопчика» у «залізного чоловіка».

***

Адреса книгарні «Є»:

вул. Лисенка, 3, ст. м. «Золоті Ворота»

Вхід вільний.

 

Про авторів

Люко Дашвар

Додав Chyzh 16 березня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска