Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Концерт гурту This Will Destroy You (USA)

13 КВІТНЯ 19:00

Клуб Хlib

13 квітня у Києві виступить один із найпопулярніших пост-рок гуртів, що коли-небудь приїжджали в Україну! Американці THIS WILL DESTROY YOU зі штату Техас розхитають «Xlib» широким динамічним діапазоном, з повільним нарощуванням інструментальних фраз до справжньої «стіни звуку», поєднанням ембієнтних гамм із наступом навантажених ефектами гітар.

Перший EP гурту «Young Mountain», що вийшов 2005-го, став п’ятим кращим інструментальним релізом року за визнанням найбільшого у світі медіа-ресурсу інструментальної музики «The Silent Ballet». І це не зважаючи на те, що його мінімальний тираж у 250 екземплярів було записано у якості демо всього лише для продажу після концертів. Повторний офіційний реліз приніс визнання «Pitchfork Media» та «Rolling Stone». Він став кращим релізом наступного року за думкою редактора «Rock Sound» Darren Taylor, який назвав його «навдивовижу прекрасною роботою, що обіцяє яскраве майбутнє».

Перший однойменний альбом THIS WILL DESTROY YOU 2008-го було названо «саундтреком до майбутнього апокаліпсису» («Rock Sound») Минулого року композиція «The Mighty Rio Grande» із цього альбому дійсно стала саундтреком до біографічної драми з Бредом Пітом «Людина, що змінила світ». Другий альбом «Tunnel Blanket» у травні 2011 з успіхом посів 25 позицію у чарті «Billboard».

Сформувавши власний стиль під впливом музики Godspeed You! Black Emperor, David Bowie, Mice Parade, Stars of the Lid та Animal Collective, виступаючи у турах із 65daysofstatic, Fear Before the March of Flames, Hot Cross і металістами Deftones, гурт не вважає себе пост-роком, наголошуючи на терміні «doomgaze», як суміші doom metal і shoegaze.

«Звучання THIS WILL DESTROY YOU практично ідеальне. Продакшн мудрий, усе дивним чином на своєму місці, саме так, як має бути. Спокійні частини їх мелодій викликають сльози, гучні і брутальні – у такій самій мірі спонукають до дії.» («Sputnikmusic»)

На розігріві виступатиме молодий гурт Way Station, який багато хто пам’ятає з минулорічного концерту Maybeshewill.

 

Про авторів

Клуб Xlib

Додав Chyzh 29 березня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска