Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Творчий вечір Олексія Горбунова. Презентація документального кінофильму: «Человек, у которого было…»

31 БЕРЕЗНЯ 20:00

Sullivan Room

31 березня у столичному клубі Sullivan Room творчій вечір Олексія Горбунова. Початок о 20:00.

Данило Бєлих, режисер фільму «Людина, у якої було…»:

- Вся правда про Олексія Горбунова займає 50 років його життя. У фільмі зібрані тільки маленькі вирізки, які поєднані у так званий кліп під назвою «Людина, у якої було…», що розповідає про його життя з народження і фактично до нинішнього дня.

Соромно нам тільки за свою відвертість та щирість, яка, у зв’язку з нинішнім часом, «не причесана» певними рейтингами, правилами для того, щоб це було в мейнстримі або було показане на всю країну. Нам не соромно, але, можливо, соромно перед якимсь широким прокатом, якого, скоріш за все, просто не буде.

 

З інтервь’ю щодо фільму:

- Олексію, розкажіть коротко про сьогоднішню кінопрем’єру.

- Кіно «Людина, у якої було…» ми знімали протягом двох років, і в результаті вийшла стрічка-сповідь. Це достатньо чесний та відвертий фільм, який до цього бачили тільки мої найближчі друзі. Тому мені дуже цікаво, як відреагують глядачі, як вони сприймуть картину та як поставляться до того, що у стрічці присутня ненормативна лексика. Я, звичайно, хвилююсь, бо фільм подивиться широка аудиторія, в рамках кінофестивалю «Молодість».

- Картина основана тільки на реальних подіях?

- У картині всі події — абсолютна невигадана правда про моє життя. Звісно ж, у стислому виді. Скажу вам чесно, що широкого прокату не буде, він нам і не потрібен. Кіно знімалось виключно для друзів, навіть для себе. Взагалі, цю стрічку ми задумували як «п’ятихвилинку», як відрізок мого життя — події, які зі мною відбувались. А в результаті якось захопились і цілих два роки знімали. Найприємніше те, що наша знімальна група — це троє людей, серед яких актор Гриша Калінін, який зараз перебуває в Санкт-Петербурзі на зйомках. Ось він на монтажу сидів, Данило це все знімав, а я грав. У стрічці зображене не тільки моє сучасне життя, а й моя рідна Русанівка, де пройшли мої дитинство та юність — саме тут на лавках відбувались посиденьки з друзями та співи під гітару. Звісно ж, мова йде і про мою кохану жінку та донечок, про найвірніших друзів, а також про «позакадрові» моменти з життя актора.

- Ваші прогнози на майбутнє — чи вірите ви у кінець світу?

- Ми стоїмо на краю величезної прірви. Я з великим сумнівом ставлюсь до майбутнього. Тут потрібно міркувати так: прожив два дні — добре, настав 2012 рік — відмінно. Останнім часом я думаю тільки про те, щоб мої дочки були здорові і щоб у них було хоч якесь майбутнє. У мене відчуття доволі тривожне, навіть в атмосфері це відчувається, у Римі, Москві, Пітері — скрізь. Я хвилююсь за дітей, і не тільки за своїх, а за всіх, тому що вони — наше майбутнє.

 

Інформація щодо квитків:

Перші 50 – 150 грн

Передпродаж – 200 грн

У день концерту – 250 грн

Замовлення квиткив: 066-813-20-12

Замовлення столів: 095-455-77-24

До уваги журналістів! Акредитація преси – за умови анонсування концертів - на цю адресу, з посиланням на анонс та інформацією щодо виходу пост-матеріалу.

Трейлер фільму http://www.youtube.com/watch?v=SFKMwmeQxpM&feature=youtu.be>

 

Про авторів

Sullivan Room Kiev

Додав Дарка 29 березня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска