Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / Знані поети і актори читатимуть поезію молодої Мідної (Д.Лазуткін, М.Жаржайло,Д. Лінартович та ін.)

16 КВІТНЯ 20:30

«Бабуїн», вул. Петлюри,10

16 квітня о 20:30 у книжковій кав’ярні «Бабуїн»

вишукані чоловіки, популярні поети і актори, читатимуть вірші Мідної. Вони єдині знають хто вона – молода, прониклива, магнетична – і готові поділитися цим із Вами, відкриваючи нову сторінку української поезії.

Поети Дмитро Лазуткін, Олег Коцарев і Михайло Жаржайло, виконавець головної ролі у фільмі «ТойХтоПройшовКрізьВогонь», актор дубляжу і театру «Київ» Дмитро Лінартович, актор «Театру на Подолі», власника шести золотих пекторалей цього року, Артем Мяус, голос героїв головних фільмів кінопрокату, актор театру «Київ» і «Браво» Петро Сова.

Мужні, харизматичні володарі літературних премій та головних ролей, у виставах, вигаданих історіях та чиїхось життях читатимуть поезію Мідної. Чи вдасться чоловікам передати те, що на серці у молодої жінки? Чи зможуть слова Мідної з їхніх вуст запасти в душу найвибагливіших читачів? Ви станете свідками народження чогось особливого. Це буде прекрасний вечір.

«Хлопчаки у школі часто бавилися волоссям своєї сусідки, що сиділа попереду, підводячи до нього наелектризовані кулькові ручки чи пластмасові олівці. Отак і я читав Мідну поезію, бавлячись із уявним волоссям. Спочатку несерйозно, потім заворожено, без розуміння, а потім хапався кожного слова, звісно, ще не до кінця сприймаючи зміст, бо читачеві самому належить «доглядати» за цим текстом, як за квітами у кімнаті, що не завжди до снаги чоловіку. «коли напоєно спраглих/ а ріки наповнено/ склянка порожня/ перша фраза будує нову історію» – ось такою я бачу Мідну поезію, якою не напиваєшся з першого разу, і в цьому, мабуть, її найбільша принада,» – Михайло Жаржайло.

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав oleenkka 10 квітня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска