Увійти · Зареєструватися
 

Галереї

Київ / Концерт Argishty (вірменський дудук). Вперше у Києві!

13 КВІТНЯ 19.00

Букарня Бабуїн, вул. С. Петлюри, 10
вартість треба уточнювати

Після випуску свого третього альбому, Argishty вирушає в гастрольний тур, і ось він вперше виступить у Києві 13 квітня у кав’ярні-книгарні «Бабуїн»!

Майстер гри на вірменському дудуці – Argishty, приготував для вас вишукані вірменські і східні мелодії. Ви зможете поринути у чарівний світ музики, наповненої чистотою гірських вершин Арарату. Argishty представить слухачам композиції зі свого нового альбому «Перший єреванський сніг» і кращі мелодії з попередніх альбомів. А також познайомить зі своїми інструментами: вірменським дудуком і двома ще більш давніми східними флейтами – блуром і Неєм.

Argishty навчався грі на дудуці у одного з кращих дудукістов сучасності – Геворга Дабягяна, який відомий у Вірменії не менше, ніж маестро Дживан Гаспарян. У своїх програмах Argishty використовує як народні вірменські мелодії у сучасній інтерпретації, так і композиції власного створення у стилі worldmusic. Музикант вміло поєднує автентичний голос дудука з класичними та етнічними інструментами, що надає його музиці неповторне, свіже звучання.

Ви зможете поринути у світ своїх фантазій, поринути в медитацію, відчути подих часу. Дозвольте вашій уяві розігратися під проникливі мелодії дудука у виконанні Argishty!

http://www.youtube.com/watch?v=PCdDUbuZbeQ&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=H15V0fRJj70&feature=relmfu

Адреса: кав'ярня-книгарня «Бабуїн» (вул. Симона Петлюри, 10)

Інформація та замовлення столиків: +38 050 356 33 26

Акредитація: координатор проектів «Бабуїн» Саша Сметаненко smetanenko12@gmail.com

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав OksanaY 10 квітня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска