Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Концерт джазового колективу "Julian Tomas&Friends"

18 КВІТНЯ 22:00

Арт-клуб 44 (Хрещатик 44)

Проста людина з непростою біографією, приголомшливий вокаліст і композитор, що зібрав навколо себе найкращих музикантів Англії цієї весни відвідає Україну з презентацією нового альбому "This Fortress Love".

Джуліан Томас довго шукав себе - грав на барабанах та перкусії, поки не відкрив у собі вокаліста. Він змінив не один колектив, поки не створив свій і залишається вірним йому протягом 12 років. Він перейняв найкращі традиції джазової музики.

Один рік репетицій і п'ять днів записи дали свої плоди - "This Fortress Love" став не просто зібранням останніх пісень групи, а концептуальним твором. Це маніфест любові - справжньої і взаємної. Це маніфест творчості - чесної і всепроникної.

"Якщо тобі пощастило дійсно полюбити когось, і це взаємно, тоді тобі більше нічого не потрібно" - говорить Джуліан Томас. Ця ідея і стала основоположною для третього номерного студійного альбому групи.

Цього разу музиканти не обійшлися одними лише звичними акустичними інструментами (піаніно, акустична гітара та контрабас), а додали трохи електрики в басах і чарівний саксофон, без якого ми не уявляємо собі джаз.

Julian Tomas & Friends - колектив, створений в 2000 році, у їх піснях мелодії чорних американських кварталів початку ХХ століття і сучасна елітарність туманної Англії. Хриплувато-ніжний голос Джуліана Томаса, акустичне наповнення ритмічних мелодій і зворушливі тексти пісень дозволяють слухачам відчувати всю гамму емоцій і надовго зберігаються в пам'яті.

У кожній композиції є своя особлива внутрішня експресія, вловити яку під силу справжнім поціновувачам не тільки красивої, а й якісної емоційної музики.

Не гучний голос і слова, а гучні емоції приковують увагу до цього колективу одного разу, і не відпускають вже ніколи. І це доводить популярність групи на всіх сценах - від клубів до міжнародних фестивалів.

 

Про авторів

Арт-клуб 44

Додав Chyzh 11 квітня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска