Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гайдамаки Меч Арея (2013 р.) 10.97 Mb
Гайдамаки Поки не кінчився дощ (2013 р.) 10.72 Mb
Гайдамаки Немає хліба - співай 9,56 Mb
Гайдамаки Z kolegami (Haydamaky&VooVoo, 2009 p.) 9,54 Mb
Гайдамаки Маланка (співає Маланка Леньо, 2007 р.) 4.17 Mb
Гайдамаки Ефір (2007 р.) 4,19 Mb

Київ / Kozak System - нове ім'я добре відомого гурту

31 ТРАВНЯ 20:00

Паб "Бочка" (вул. Верхній Вал 22, ст. метро "Контрактова Площа")
Вхід: 50 грн

31 травня відбудеться концерт добре відомих музикантівв рамках заходів, присвячених відкриттю нового пабу «Бочка» на Верхньому Валу. Музиканти гурту “Гайдамаки" презентують нову назву - “KOZAKSYSTEM” та новий кліп «Шабля», знятий Сергієм Тахмазовим,за участю Дмитра Корчинськогоілегендарного Гатили (Валерія Чоботаря).

В житті гурту настав новий етап, що надало новий поштовх для творчості та руху вперед, до нових ідей та пісень. Стара назва залишається в минулому з екс-вокалістом О. Ярмолою. Гурт залишається тими Гайдамаками, які роками виходили та виходять на сцени десятків фестивалів - Lowlands, Sziget, Mundial, Przystanek Woodstock, та концертних майданчиків і клубів, гідно представляючи Україну у Світі. Склад гурту - Іван Леньо, Володимир Шерстюк, Олександр Дем’яненко, Сергій Борисенко, Сергій Соловій та Олександр Чаркін.

І це означає, що все добре знайоме продовжується, а нове стає потужнішим, щирішим, зрілішим і відвертішим.Це - стосується музики, настрою та творчої позиції. Змінюється лише складова текстів – в них буде більше романтики та лірики. І це відбувається завдяки співпраці з талановитими поетами – Сергієм Жаданом, Юрієм Іздриком, Андрієм Любкою, Сашком Положинським та Дмитром Лазуткіним.

Як і раніше, найважливішим для музикантів є вічні цінностей, які й називаються козацькою системою (що вже давно було гаслом гурту). Це – відновлення важливих базових речей – гідності, порядності, справжньої дружба, почуттів та творчості, які нівельовані в нашому суспільстві.

Зараз гурт працює над новою програмою, яка і буде частково презентована на концерті. Com music / EMI зробив “KOZAK SYSTEM”пропозицію про запис нового альбому. Його випуск заплановано на серпень цього року. Це стане продовженням давньої співпраці, яка почалась в 2001 року – тоді гурт став першим українським колективом, з ким міжнародним лейбл ЕМІ підписав контракт, – і результатом якої стали виходи альбомів в Україні, Англії, Польщі, Німеччині, Чехії та Словаччині. Вже написано 17 пісень, Сергій Тахмазов зняв кліп на перший сингл «Шабля» знової платівки за участі Дмитра Корчинського та легендарного Гатили (Валерія Чоботаря), робота триває.

Крім роботи над новим альбомом, “KOZAKSYSTEM” активно співпрацюють з іншими відомими музикантами.

Так, незабаром буде презентований абсолютно новий те оригінальний проект з Тарасом Чубаєм, над яким йде робота вже кілька місяців.

Також, продовжуєтьсяспівпраця зпольським гуртомVooVoo, з якими музиканти познайомились у 2007 року і з того часу записали ЗОЛОТИЙ ДИСК та дали багато спільних виступів. У січнімузикантиразом відкривали Стадіон у Варшаві. Зараз вже заплановані концерти цього проекту у рамках ЄВРО 2012 та обговорюється новий спільний диск.

В планах “KOZAKSYSTEM”– концерти та участь в фестивалях в Україні та закордоном. Наближчі концерти, де гурт презентує нову програму та виконає всім відомі пісні – Тернопіль 20 травня, Київ 31 травня, Люблін 2 червня, Прага 16 червня.

Паб "Бочка" 31 травня, початок о 20:00

Вхід 50 грн

вул. Верхній Вал 22, ст. метро "Контрактова Площа"

(067) 433 0 433

 

Про авторів

Гайдамаки

Додав Настічка 21 травня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска