Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гурт Kozak System Така спокуслива (2012) 7.92 Mb
Гурт Kozak System Сніг (2012) 10.84 Mb

Київ / Концерт Kozak System (ex Haydamaky)

31 ТРАВНЯ 20:00

Паб "Бочка".вул. Верхній Вал 22, ст. метро "Контрактова Площа" (067) 433 0 433
Вхід вільний

KOZAK SYSTEM - нове ім'я добре відомого гурту

 

31 травня відбудеться концерт добре відомих музикантів в рамках заходів, присвячених відкриттю нового пабу «Бочка» на Верхньому Валу. Музиканти гурту “Гайдамаки" презентують нову назву - “KOZAK SYSTEM” та новий кліп «Шабля», знятий Сергієм Тахмазовим, за участю Дмитра Корчинського і легендарного Гатили (Валерія Чоботаря) .

 

В житті гурту настав новий етап, що надало новий поштовх для творчості та руху вперед, до нових ідей та пісень. Стара назва залишається в минулому з екс-вокалістом О. Ярмолою. Гурт залишається тими Гайдамаками, які роками виходили та виходять на сцени десятків фестивалів - Lowlands, Sziget, Mundial, Przystanek Woodstock, та концертних майданчиків і клубів, гідно представляючи Україну у Світі. Склад гурту - Іван Леньо, Володимир Шерстюк, Олександр Дем’яненко, Сергій Борисенко, Сергій Соловій та Олександр Чаркін.

 

І це означає, що все добре знайоме продовжується, а нове стає потужнішим, щирішим, зрілішим і відвертішим. Це - стосується музики, настрою та творчої позиції. Змінюється лише складова текстів – в них буде більше романтики та лірики. І це відбувається завдяки співпраці з талановитими поетами – Сергієм Жаданом, Юрієм Іздриком, Андрієм Любкою, Сашком Положинським та Дмитром Лазуткіним.

 

Як і раніше, найважливішим для музикантів є вічні цінностей, які й називаються козацькою системою (що вже давно було гаслом гурту). Це – відновлення важливих базових речей – гідності, порядності, справжньої дружба, почуттів та творчості, які нівельовані в нашому суспільстві.

 

Зараз гурт працює над новою програмою, яка і буде частково презентована на концерті. Com music / EMI зробив “KOZAK SYSTEM” пропозицію про запис нового альбому. Його випуск заплановано на серпень цього року. Це стане продовженням давньої співпраці, яка почалась в 2001 року – тоді гурт став першим українським колективом, з ким міжнародним лейбл ЕМІ підписав контракт, – і результатом якої стали виходи альбомів в Україні, Англії, Польщі, Німеччині, Чехії та Словаччині. Вже написано 17 пісень, Сергій Тахмазов зняв кліп на перший сингл «Шабля» з нової платівки за участі Дмитра Корчинського та легендарного Гатили (Валерія Чоботаря), робота триває.

 

Крім роботи над новим альбомом, “KOZAK SYSTEM” активно співпрацюють з іншими відомими музикантами.

Так, незабаром буде презентований абсолютно новий те оригінальний проект з Тарасом Чубаєм, над яким йде робота вже кілька місяців.

 

Також, продовжується співпраця з польським гуртом VooVoo, з якими музиканти познайомились у 2007 року і з того часу записали ЗОЛОТИЙ ДИСК та дали багато спільних виступів. У січні музиканти разом відкривали Стадіон у Варшаві. Зараз вже заплановані концерти цього проекту у рамках ЄВРО 2012 та обговорюється новий спільний диск.

 

В планах “KOZAK SYSTEM” – концерти та участь в фестивалях в Україні та закордоном. Наближчі концерти, де гурт презентує нову програму та виконає всім відомі пісні – Тернопіль 20 травня, Київ 31 травня, Люблін 2 червня, Прага 16 червня.

 

Про авторів

Гурт Kozak System , Гайдамаки

Додав ceny bab 24 травня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска