Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Презентація нової книги Анжеліки Рудницької

31 ТРАВНЯ 16:00

в Залі прийомів ВРУ на вул. Грушевського, 22

З1 травня - День сходження Білої Зірки України!

З1 травня - не лише останній день весни, а й день сходження Білої Зірки України, яке відзначатиметься посвяченими в Залі прийомів ВРУ

на вул. Грушевського, 22 о 16 годині.

Про згадану зірку знає уся Україна, але далеко не все. Тепер є можливість отримати повну інформацію.

«Біла Зірка України. Невигадані історії з життя Оксани Білозір» - друга книга відомої української журналістки, співачки, художниці, легендарної телеведучої, Заслуженої артистки України Анжеліки Рудницької. У ній – розповідь про шість поколінь однієї родини українців, чиї долі, як пазли, склали життя видатної української співачки, живого музичного міфу, кумира кількох поколінь – Народної артистки України Оксани Білозір.

Це перша частина дилогії, яка охоплює львівський період життя співачки від народженя до її виходу з «Ватри» та переїзду зі Львова.

Тепер у кожного з вас є можливість доторкнутися до справжнього життя української легенди і гордості. А може, й відкрити для себе БІЛУ ЗІРКУ УКРАЇНИ.

В імпрезі, окрім винуватиць свята Оксани Білозір та Анжеліки Рудницької, візьмуть участь чимало інших зірок мистецтва, культури, політики.

Презентація книги відбувається в День народження героїні книги, що святкуватиме свій ювілей, та за кілька днів до дня народження (11 червня) авторки твору. Тож, отримуючи книгу в подарунок, не забудьте привітати легенду з особистим святом.

 

Про авторів

Анжеліка Рудницька , Оксана Білозір

Додав ceny bab 28 травня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска