Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Концерт проекту «STICK MEN»

29 ЖОВТНЯ 20:00

арт-паб «Бочка» (вул. Верхній Вал, 22)

29 жовтня вперше в Києві з єдиним концертом виступить "Stick  M en"- проект знаменитого американського музиканта Тоні Левіна, відомого широкому колу меломанів, як учасника гурту King Crimson і по співпраці з Пітером Гебріелом (Peter Gabriel).

Киянам та гостям столиці матимуть  унікальну можливість почути довгі концептуальні композиції зі складними мелодіями та гармоніями, захопитися бездоганною технікою виконання бас-гітариста Тоні Левіна, здивуватися нестандартним аранжувальним рішенням барабанщика Пата Мастелотто, оцінити гармонійність гри Маркуса Ротер, що грає на тач-гітарі власної конструкції.

Stick Men - унікальний проект і за складом і з історією створення. Група збиралася з друзів, коли в 2007 році Тоні Левін вирішив потішити шанувальників рок-музики сольним альбомом, провідним інструментом в якому був стик - унікальний інструмент, що дозволяє грати одночасно басову партію та мелодію.. Для того, що б виконати складні композиції був запрошений давній колега Левіна по King Crimson - барабанщик Пет Мастелотто, а також канадський стікіст Майкл Берньє, якого згодом замінив віртуоз таппінга Маркус Ройтер. Таким чином сольний альбом Левіна перетворився на самостійний проект, на рахунку якого альбоми Stick Men в 2009 році і Absalom в 2011, а також альбом Soup в 2010, а також альбом імпровізацій Open (2012). Незабаром очікується вихід нової роботи тріо - Deep.

Сьогодні тріо Stick Men вважається гідним продовжувачем славних традицій легендарної англійської групи King Crimson. У свій час цей колектив фактично став одним із засновників такого музичного напрямку як прогресив-рок. А один з найзнаменитіших учасників Малинового Короля - бас-гітарист Тоні Левін крім участі в групі, грав практично з усіма музичними зірками сучасності, зокрема з такими, як Том Вейтс (Tom Waits), Пол Саймон (Paul Simon), Бонні Тайлер ( Bonnie Taylor), Джеймс Тейлор (James Taylor), Рік Спрингфілд (Rick Springfield), Бадді Річ (Buddy Rich), Джон Леннон (John Lennon), Лайза Мінеллі (Lisa Minelli), Брайан Феррі (Brian Ferry), Елліс Купер (Alice Cooper), групами PINK FLOYD, YES і нарешті Пітера Гебріела (PeterGabriel), незмінним учасником складу групи якого він є більше 30 років.

29 жовтня в шанувальників рок- музики в Україні вперше з'явиться унікальна можливість почути вживу як класичні твори групи King Crimson, так і новітні композиції колективу. Концерт Stick Men відбудеться в столичному арт-па бі «Бочк а»на Верхньому Валу 22.

Офіційна сторінка проекту Stick Men http://www.myspace.com/stickmensounds

 

 

Про авторів

Stick Men

Додав nady 09 жовтня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска