Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Джаз Sergey Davydov - Anatoly Gerasimov. The Night 9,22 Mb

Київ / Зустрічайте легендарного Говарда Леві в Києві!

01-02 ЛИСТОПАДА 20:00

Джаз-клуб Jazzva, Центр культури та мистецтва Києво-Могилянської Академії. вул. Іллінська, 9.
Вартість майстер-класу: 200 грн., вартість концерту:100 грн.

Вперше в Україні 1 – 2 листопада сам Говард Леві (HowardLevy)навчить вас грати на губній гармоніці!  

Говард Леві - володар двох найпрестижніших музичних премій «Ґреммі» – у номінації «Краще інструментальне поп виконання» (1997) і в номінації: «Краща інструментальна композиція» (2012)

Знаменитий мультиінструменталіст, майстерно виконує джаз, поп, рок, латиноамериканську музику, класику, блюз, фолк і кантрі вперше відвідає Україну і дасть сольний концерт, а також проведе майстер-клас у Київській школі гри на губній гармоніці.

Говард Леві отримав загальне визнання найкращого гармоніста світу, який грає на діатонічній губній гармоніці. Леві зробив революцію у світі губної гармоніки і вивів цей інструмент на абсолютно новий рівень. Більше того, він є відомим піаністом і композитором, який чудово грає на флейті, окарині, мандоліні, саксофоні та перкусії та брав участь у більше сотні музичних проектів.    

Час:1 листопада 2012 року в 19:00 Говард Леві проведе тригодинний майстер-клас, а 2 листопада о 20:00 відбудеться його концерт в рамках Європейського осіннього туру.

 

Місцепроведення майстер-класу та концерту: Джаз-клуб Jazzva, який діє при галереї ПідWall, Центр культури та мистецтва Києво-Могилянської Академії. вул. Іллінська, 9.

https://www.facebook.com/events/291777207588792/   Вартість майстер-класу: 200 грн. Вартість концерту:100 грн.  

Для того, щоб зареєструватися для участі в майстер-класі Говарда Леві, просимо заповнити цю реєстраційну формуhttps://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGZyWnpkWEVjaVd0NXB4VXROVHBJbnc6MQ

 

УВАГА! Учням Школи гри на губній гармоніці реєстрація не потрібна!

Для тих, хто планує відвідати і майстер-клас, і концерт Говарда Леві - вхід на Великий блюзовий джем 11 листопада БЕЗКОШТОВНИЙ, за умови збереження квитка! vk.com / kievbluesjam   Організатори та партнери: Школа гри на губній гармоніці (http://harmonica.kiev.ua/) Портал: Губна гармоніка в Україні і в світі (http://harmonica.in.ua/) Магазин губних гармонік (http://shop.harmonica.kiev.ua/) Клуб Jazzva (http://www.facebook.com/jazzvaclub)  

Контакти

Програмний координатор клубу "Джезва"

Назар Поливка

тел.  +380967085391       e-mail. jazzva.club@gmail.co  

 

Про авторів

Джаз

Додав Art-Vertep 30 жовтня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска