Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Дари Мокоші. Свято Долі - забава для всієї родини!

24 ЛИСТОПАДА 17:00

Руський клуб Культ РА
вхід вільний

 Чи знаєте ви, що таке ДОЛЯ?


«Ну звісно ж, − подумки відповість собі кожен − що ж тут його не знать?
 Доля − це життєвий присуд, шлях життя».   Проте це спрощене, щоденно-буденне тлумачення слова. Первинно ж бо Доля в наших пращурів була Богинею!   

Доля (Стріча)– Богиня, яка окреслює покликання Людини і пророкує їй майбутнє. Доля, як і Мокоша, є втіленням Матері Лади. Кожен з нас намагається знайти свою Долю.

Хто відшукає її, тому в усьому таланить, приходить рівновага, спокій, щастя, а хто Долі не знайде – б’ється, як риба об лід, й нічого з його починань не виходить. Саме тому так важливо правильно визначити свою долю, зрозуміти себе, і не забувати, що Доля - то насамперед праця. Праця над собою, над власним самовдосконаленням.   Долявідає про минуле, теперішнє й майбутнє кожної людини. Саме тому на її Свято дівчата зазвичай ворожили, діти робили обереги, а чоловіки святкували та пригощались чарівними стравами.  

Домівка«Культ Ра» пропонує всім доторкнутися до чародійного свята шанування Долі, яке допоможе відкрити свій шлях, дізнатися зливу незвіданого про себе, та поповнити сили Дарами Мокоші − найсмачнішими у Києві пирогами з чистого, природного борошна!    

На забаві Вас стрінуть: Обряд славлення Долі (допоможе налагодити справи й зміцнити дух) Ворожіння (юнки у захопленні від нього, бо можуть визначити свого судженого)  

Вітаються відвідини усією родиною − веселад знайдеться для кожного! Пізнай свою долю на Святі Долі!

Вхід:вільний.

Наша зваба :)) – 20% знижки від 10:00 до 19:00 год. на всі Дари Мокоші!

 

Про авторів

Руський клуб Культ Ра

Додав nady 21 листопада 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска