Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Франко Фест «Сотворення світу»: літературно-музичний проект

22 ГРУДНЯ 19:00

букарня «Бабуїн» (вул. Симона Петлюри, 10)
50 грн.

22 грудня о 19:00 в букарні  «Бабуїн»(вул. Симона Петлюри, 10) «Франко Фест» презентує проект «Сотворення світу» – поєднання музики, поезії, відвертих розмов про Франка і його творчість.

У програмі:

 

·         Розмова про Франка: Брати Віталіій та Дмитро Капранови (письменники, видавці, публіцисти, громадські діячі)

·         Концерт гурту «Гапочка»

·         Акустичний виступ Сергія Підкаури

 

Культурний проект «Франко Фест» розширює свою діяльність і відбувається тепер не тільки влітку, а протягом всього року. 

Перший захід у Києві під емблемою «Франко Фесту» відбудеться в перший день після «кінця світу», але, як ми знаємо, на зміну старому приходить нове.

Тому зустріньте «Сотворення світу» разом із приємною компанією «Франко Фесту» - Сергієм Підкаурою, гуртом Гапочка та братами Капрановими в букарні «Бабуїн».Також читатимемо вірші і говоритимемо про Франка і не тільки.

У Львові проект «Сотворення світу» відбудеться 20 грудня, у арт-кав’ярні «Квартира, 35» разом з літературознавцем, перекладачем, публіцистом Юрком Прохаськом та з гуртом Rock-H.

 

До наступного літнього фестивалю організатори планують здійснювати літературні зустрічі, театральні вистави, імпровізації, концерти, виставки, перформанси та інші заходи у різних містах задля створення тієї України, про яку мріяв Іван Франко.

 

Контакти:media.frankofest@gmail.com,тел. 0933499059 Андрій Кришталь

вхід: 50 грн.

Замовлення столиків: +38 050 356 33 26

 

Довідка: «Франко Фест»вперше відбувся 27-29 липня 2012 року у Нагуєвичах, рідному селі Івана Франка. Протягом трьох днів на трьох сценах фестивалю виступали відомі українські музичні гурти, відбувалися перфоманси, театральні виступи та читання Франка відомими українськими письменниками, істориками, літературознавцями.

 

Про авторів

Франко Фест

Додав nady 18 грудня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска