Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Великий концерт у Новорічну ніч на Майдані Незалежності за участі співачки Руслани, гуртів ДДТ, Воплі Водоплясова, ТНМК та інших

31 ГРУДНЯ - 01 СІЧНЯ 21:00

Майдан Незалежності

У Новорічну ніч на Майдані буде +35°c !

На головній площі країни, 31 грудня, буде сонячно, жарко і весело від справжньої музики, щирих почуттів і феєрверку емоцій!

Грандіозне шоу, від компанії "Таврійські ігри" відкриє двері назустріч Новому 2013!

П'ятигодинний музичний марафон з новітніми світловими ефектами, на 50-ти метровій сцені, в якому візьмуть участі найкращі команди України і Росії.

Драйвові емоції, живий звук, море дивовижних вражень і сотні захоплених очей, подарують успіх і щастя на весь наступний рік!

На Майдані Незалежності в новорічну ніч свої виступи планують групи «Мед Хедс» і «ТНМК», гурт «Друга Ріка» та співачка Руслана, мастодонти вітчизняної сцени - гурт «Воплі Відоплясова» та російські гості - легендарна група «ДДТ».

Останній рік Юрій Шевчук, соліст гурту «ДДТ» працював над створенням нового альбому саме в Києві. Зарядившись енергетикою столиці, було прийнято рішення - вперше за 35 років існування гурту, зустріти Новий Рік на сцені, і щоб ця сцена обов'язково була в Києві. Група виконає свої безсмертні хіти, що облетіли весь світ, а також зовсім нові композиції.

Втім, на цьому сюрпризи не закінчуються. Співачка Руслана, в новому амплуа, готує масштабне танцювальне шоу, в якому будуть задіяні акробати. Ну і звичайно, душевність кращих пісень від команд «Друга Ріка» та «ТНМК», позитив і відчуття справжнього свята від «Мед Хедс» і «Воплі Відоплясова».

Й ще один сюрприз. Біля сцени обладнаний інтерактивний майданчик, де кожен бажаючий зможе привітати найближчих людей з новорічними святами.

Трансляція поздоровлень, а також всього новорічного заходу планується на великих екранах, встановлених на Майдані, а також на телеканалах ТРК "Київ" і М1.

Дійство завершиться яскравим феєрверком.

P.S. Якщо ви хочете, щоб ваші бажання здійснилися - загадайте їх на головній площі країни!

Початок о 21:00

Акредитація: Оксана Кравченко, +38 (097) 972 05 36

 

Про авторів

Фестиваль Таврійські Ігри , MadHeads , Воплі Відоплясова , Руслана

Додав nady 29 грудня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска