Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Сергій Жадан Інстаграм (2014 р.) 3.19 Mb
Сергій Жадан Закачати альбом "Зброя пролетаріату" (2012 р.) (zip-альбом) 75.91 Mb
Сергій Жадан Зброя Пролетаріату (2012 р.) 7.51 Mb
Сергій Жадан Білі люди (feat Ю.Єфремов, А.Кириченко) 2013 р. 5.93 Mb
Сергій Жадан Боксери (разом із "Собаками у космосі", 2008 р.) 4.13 Mb
Сергій Жадан Радість - це те, що дається з боєм (Жадан & Бабкин & Состояние души) (live in Черчіль, 2012) 5.23 Mb

Київ / Концерт панк-проекту «Жадан і Собаки» в рамках «Лютого туру»

02 БЕРЕЗНЯ 20:00

арт-паб «Бочка» (вул. Верхній Вал, 22)

Панк-проект "Жадан і Собаки" вирушає в "Лютий тур"!

2 березня о 20:00 в арт-пабі «Бочка» (Київ, вул. Верхній Вал, 22) колектив відіграє концерт, на якому виконає як старі, всім давно набридлі відомі речі, так і цілком нові композиції, створені спеціально для цього туру.

Старі приколи, нове звучання!
Вали систему рок-н-ролом!

Інформація про проект:

Сергій Жадан та харківський панк-ска-гурт «Собаки в космосі» працюють разом уже 6 років. 2008-го харків’яни видали свій перший спільний альбом — «Спортивний клуб армії». З того часу проект було презентовано слухачам у різних містах України, а також Польщі, Німеччини, Австрії, Чехії та Росії. Влітку позаминулого року вийшов новий сингл Жадана та Собак — «Радіо Харків». Саме з цього синглу й розпочалася робота над новим диском, яка на сьогодні набула свого логічного завершення у вигляді нового альбому – «Зброя пролетаріату». Музиканти працювали над записом у харківській студії «SRS Studio», зі звукооператором Володимиром Філатовим, котрий писав і перший альбом колективу. Диск вийшов минулої осені.

З часів роботи над першим альбомом звучання проекту зазнало суттєвих змін. Від ліричних балад та сатиричних композицій колектив перейшов на брудніший, більш динамічний звук та гостросоціальну лірику. Сьогодні музиканти грають соціальний диско-панк, поєднуючи жорстке гітарне звучання з ідеологічною складовою марксизму, а героями нових пісень СЖ та СВК є всіма пізнавані персонажі — працівники адміністрації президента, депутати Верховної Ради, представники середнього та малого бізнесу, клерки обласних, районних та селищних рад. В цілому ж проект і надалі виконує життєствердну музику для протестного електорату.

 

Про авторів

Сергій Жадан , Собаки в космосі

Додав nady 19 січня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска