Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Презентація книжки Надійки Гербіш «Теплі історії до шоколаду»

22 ЛЮТОГО 18:00

Книгарня «Є» у м. Київ (вул. Лисенка, 3)

Книгарня «Є» та видавництво «Брайт Стар Паблішинг» запрошують Вас на презентацію книжки Надійки Гербіш «Теплі історії до шоколаду», яка відбудеться 22 лютого.

«Теплі історії до шоколаду» – це не продовження попередньої книжки авторки «Теплі історії до кави». У «чоколядових розповідях» більше фотографій, мандрівних нотаток, а ще – несподіваний подарунок давнім читачам і шанувальникам проекту «1001 щаслива намистина». Авторка каже, що там значно більше оптимізму, рок-н-ролу й веселощів, ніж у попередній книжці. Назву «Теплі історії» вирішили залишити на позначення серії альтернативних – оптимістичних і надихаючих – книжок.

Надійка Гербіш (Шевченко) – щаслива закохана жінка, пригодошукачка та мандрівниця. У вільний від мандрів і мрій час письменниця займається перекладами, викладає історію світової літератури, фотографує й пише книжки.

Разом зі своєю родиною мешкає в затишному будинку з вікнами, що виходять на Збаразький замок. Авторка вірить, що її основне завдання – дарувати натхнення і радість. Перша збірка Надійки «Теплі історії до кави» побачила світ у вересні 2012 року й одразу стала українським бестселером, захопивши читачів щирістю і теплом. Її відзначили нагородою «Європейська християнська книга року-2012» на Будапештському форумі видавців.

Інформація та акредитація ЗМІ за адресою <o.halushka@book-ye.com.ua> або за тел. (093) 420 15 36

 

Про авторів

Надія Гербіш

Додав nady 20 лютого 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска