Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / День Кіплінґа

13 КВІТНЯ 12:00

Книгарня Є, вул. Лисенка, 3. (дитячий захід); Музей літератури, вул. Богдана Хмельницького, 11. (доросла презентація)

“День Кіплінґа в Києві”

  • 12.00 Книгарня Є, вул. Лисенка, 3. (дитячий захід)
  • 14.00 Музей літератури, вул. Богдана Хмельницького, 11. (доросла презентація)

Презентація серії книг Р. Кіплінґа видавництва “Навчальна книга – Богдан”: “Межичасся” (поезії), “Такі Собі Казки”, “Легенди з Книги Джунґлів”. Представляє директор видавництва Богдан Євгенович Будний.
Презентація нової книги серії – “Казки на всі смаки”. Представляє перекладач Володимир Чернишенко. До цієї книги увійшли маловідомі оповідання та казки Р. Кіплінґа для дітей. Ці історії, які зрідка публікувалися раніше, а то й не перекладалися взагалі, написано знайомим з дитинства стилем оповіді англійського письменника. Деякі з них беруть початок у світі “Таких собі казок”, інші – знайомлять нас зі старою Англією, де півжиття прожив автор з родиною. Усі ці казки оздоблені світлинами місць, пов’язаних з життям та творчістю письменника, та детальними їх описами. Читаючи цю книгу, ви не лише познайомитеся з унікальними історіями, але й дізнаєтеся більше про самого Кіплінґа!

Вигадування абетки з Теґумаєм Бопсулаєм під неолітичні барабани, розмальовування ілюстрацій до книг Кіплінґа, пісні на слова англійського письменника в українському перекладі Володимира Чернишенка. Супровід справжніх неолітичних барабанів (Експериментальна група “Оверграунд” Університету ефективного розвитку, керівник – психолог Віра Шевченко, віце-президент одеської асоціації з раннього розвитку дітей).

Музичний концерт за творами Р. Кіплінґа – пісні на слова видатного англійця виконують:  Світлана Коробочкіна, Лесь Лелека, Атанайя, Кирило Булкін (актор, бард, теле-радіоведучий) та Сергій Василюк (лідер рок-гурту «Тінь Сонця»).

Представлення нових проектів – видання книг Кіплінґа “Кім” та “Сталкі та його компанія”, представляють перекладачі Юлія Джугастрянська (книжковий експерт, перекладознавець), Сергій Стець, Богдан Стасюк. Про тонкощі перекладу та місце творів у спадщині письменника.

 

Про авторів

Редьярд Кіплінг , Сергій Василюк (Тінь Сонця)

Додав nady 09 квітня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска