Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Вечір акордеону з Іваном Завадським у Руському клубі «Культ РА»

13 КВІТНЯ 19:00

Руський клуб «Культ РА» (вул. Володимирська, 4)
вхід вільний

13 квітня о 19.00 відбудеться вечір акордеону у стилі La Valse D'Amelie у Руському клубі «Культ РА», присвячений фестивалю Французької весни в Україні 2013!

На концерті Ви відчуєте атмосферу й шарм паризьких бульварів, "Paris, je t'aime", магію богемного Монмартру з традиційними вуличними musette  і  неповторний дух золотих шлягерів французької естради - класичні шансоньє Шарля Азнавура, Едіт Піаф, Френсіса Лемарка, Іва Монтана.

Прозвучать композиції Рішара Гальяно (Richard Galliano), Юбера Жиро (Hubert Giraud), Яна Тірсена (Yann Tiersen), що вже стали візитівками Парижу – столиці кохання та мрій.

Вечір паризької романтики доповнять: класика танго від Астора П’яццоли, мелодії бразильського композитора Зекінья де Абреу, ноктюрни і вальси Ф. Шопена, твори Вівальді, а також ліричні романси російських та українських композиторів (В. Зубицький. Г.Свірідов, В. Губанов та ін.).

Все це - у чуттєвому виконанні Івана Завадського.  

Іван Завадський – музикант, закоханий у свій інструмент, лауреат Всеукраїнських та міжнародних конкурсів. За тонке відчуття музики та емоційно-чутливий стиль гри український композитор, музикант, диригент Володимир Зубицький назвав його «останнім романтиком акордеону».

«В свої виступи я вкладаю безліч енергії і емоцій, переживаю окремі моменти життя, і роблю все для того, щоб всі, хто слухає, або дивиться виступ, відчули всю велич і спокій, пристрасть і ніжність її величності – Музики» (Іван Завадський)

Чекаємо Вас на вишуканому музичному вечорі!

 

Про авторів

Руський клуб Культ Ра

Додав nady 10 квітня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска