Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Один день у музеї Гончара із Анжелікою Рудницькою

25 КВІТНЯ 17:00

Музей Гончара (вул.Лаврська, 19).
вхід лише за запрошеннями

Щороку перед Великоднем поміж великою кількістю благодійних і просвітницьких акцій Музей Івана Гончара та відома співачка, художниця, президент мистецької агенції «Територія А» Анжеліка Рудницька знаходять час для великодньої підготовки і щедро діляться своїми знаннями й досвідом з усіма охочими. Цей рік не став винятком. Об’єднавши зусилля Анжеліка Рудницька і провідні фахівці Музею Гончара пропонують вам провести три фантастично захоплюючі години! Поринути у казковий світ наших предків, традицій і народного мистецтва.

Разом ми будемо пекти паску, писати писанки, створювати унікальну «штуку» (декорування вербової гілки)!

Ділитися своїми родинним рецептами та великодніми історіями будуть відомі українці. Серед них - співачки Тоня Матвієнко, Ілларія, Оксана Білозір із внучко ю Анною-Марією,актори Ольга Сумська, Віталій Борисюк із донечкою Анею, Ірма Вітовська, Володимир Горянський з донькою Машею, Устинка Ступка, телеведучі Юлія Бориско із донькою Соломійкою, Тетяна Даниленко із донькою Христинкою, Оксана Гутцайт з Еліною, Валерія Черненко, родина Грубичів, письменниця Світлана Поваляєва, дизайнери Серж Смолін, Олександр Гапчук і актриса Юлія Гапчук із синою Кирилом, Крістіна Бобкова. (список уточнюється)

У рамках акції буде представлена дизайнерська колекція подушок-думочок та гобеленів від Анжеліки Рудницької.

- Мені надзвичайно затишно у Музеї Гончара. Я люблю тут бувати і у тиші серед українських артефактів та чиїхось спогадів, і поміж веселого гамору сучасних шанувальників традиційної української культури, - розповідає Анжеліка Рудницька. – Цього разу, завдяки спільним зусиллям фахівців музею Галини Олійник і Тетяни Пошивайло, ми об’єднали кілька майстер-класів в одній акції. Впевнена, це будуть незабутні год ини спілкування. З нетерпінням чекаю зустрічі з друзями!

Акція відбудеться 25 квітня 2013 року о 17 годині в Музеї Гончара (Київ, вул.Лаврська, 19).

Тривалість – 2,5-3 години.
Вхід лише за запрошеннями.
Акредитація преси – обов’язкова.
Dress code – одяг з етно – елементами.

 

Про авторів

Анжеліка Рудницька

Додав nady сьогодні о 16:57

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска