Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / Відкрита лекція «Мистецтво до і після Інтернету»

26 ТРАВНЯ 17:00

Центр сучасного мистецтва М17. Вул. Горького 104

Лектор — Олексій Шульгін
 
Місце проведення: Центр сучасного мистецтва М17. Вул. Горького 104.
Початок о 17.00?
 
 
Олексій Шульгін, один зі світових піонерів net.art’у, розповість про це технологічно-художнє явище, а також про те, як мережа і ранній net.art вплинули на розвиток сучасного мистецтва, його форму і зміст. Олексій представить свою концепцію, згідно з якою без розуміння і знання історії медіа мистецтва неможливо розумітися у сучасних художніх процесах. Під час лекції художник розповість про свої численні проекти, створені на межі мистецтва, науки і новітніх технологій.
 
Лекція Олексія Шульгіна в рамках «Нової художньої школи» - надзвичайна подія для українського художнього і освітнього процесу. Це перша лекція художника в Україні, ім’я якого входить до всіх антологій світового медіа-арту. Від початку 1990-х років Олексій працює з Інтернетом та іншими новими медіа як художніми засобами, в 2004 він став співорганізатором і співвласником галереї Електробутік, яка займається розробкою нових технологічних форм — дівайсів і програм, які водночас є арт-об’єктами.
 
На сьогодні Олексій Шульгін є одним з викладачів Московської школи фотографії і мультимедіа імені Родченко, де він очолює майстерню «Інтерактивні медіа» та веде курс «Медіа-арт» і семінар «Нові медіа».

 

Про авторів

Культура

Додав nady 23 травня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска