Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Зустріч з Юрієм Винничуком та Андрієм Курковим

27 ТРАВНЯ 15:00

книгарня «Є» (вул. Лисенка, 3)
вхід вільний

Книгарня «Є» та видавництво «Фоліо» запрошують на зустріч з Юрієм Винничуком та Андрієм Курковим, яка відбудеться в понеділок, 27 травня. Початок – о 15:00

У рамках зустрічі письменники говоритимуть про свої книги, відповідатимуть на запитання читачів, проведуть автограф-сесії, та поділяться творчими  планами на майбутнє.

Довідка:

Андрій Курков  – журналіст, письменник-сценарист (за його сценаріями знято 18 документальних і художніх фільмів), автор понад двох десятків книг. Його твори перекладені 34 мовами, зокрема англійською, німецькою, французькою, іспанською, голландською, японською, турецькою та іншими. Курков – один із двох десятків письменників пострадянського простору, чиї книжки потрапили в топ-десятку європейських бестселлерів. Він визнаний в Європі сучасним російськомовним письменником № 1.

Юрій Винничук– письменник, поет, драматург, літературний діяч. Живе і працює у Львові. Роман Юрія Винничука «Танго смерті», переможець конкурсу «Книга року BBC-2012», отримав нагороду від громади свого рідного міста – відзнаку «Золотий герб Львова», і став, поза сумнівом, однією з найгучніших літературних подій минулого року.

 

Про авторів

Андрій Курков

Додав nady 25 травня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска