Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Концерт литовського гурту «BIPLAN»

13 ЧЕРВНЯ 21:00

Арт-клуб «44» (ул. Крещатик, 44-Б)
Передпродаж – 60 грн, в день концерту– 80 грн

Романтики з литовського гурту Biplan зіграють у Києві повнолітній концерт

13 червня найпопулярніший гуртЛитви BIPLANповертається до Києваіз сольнимконцертому клубі «44», новою програмою і хітами, за якими всі так скучили.

Коли наприкінці 90-х в радіо-ітелеефірах прозвучало «Я, я не могу найти тебя, Ведь ты, ты прячешься в ночи, в ночи…», зірки литовської сцени стали популярні в країнах СНД. Автори пісні – BIPLAN – виходили на сцену з провідними пост-радянськими колективами, а хіт-паради ломилися від їхніх хітів: «С добрым утром», «Самолёты», «Киносны», «Чао, Бaмбино», «Улыбки».Успіх допоміг хлопцям переступити кордони, а фірмовий, по-європейськи стильний, легкий звук, невимушеність на сцені і чарівливийобраз вокаліста Макса Мельмана став їх візитною карткою. З’явившись одногодняковтком свіжого повітря для російської музики, представниками нової хвилі, отримавши Державну премію Литви як видатні поп-рок артисти і найпрестижнішу премію країни «Браво» BIPLANсьогодні −фігурипершої величини в Литві, справжній«народний» гурт.

Зі свіжим російським альбомом «Плюс/Минус» і литовським «Meile» («Любов»), відкритий до новихпригод, міст і сердець, BIPLANїде з Вільнюса в Україну з першою зустріччю уКиєвіі концертами в Криму.Виступи в Україні стануть логічним продовженням європейського туру «Amore», з яким Biplan виступив у Росії, Білорусії, Україні, Норвегії та Литві.

Приємною новиною для українських фанів стане виконання пісні «Amore» з останнього литовського альбому українською мовою! «Ми сподіваємося, що пісня сподобається українським слухачам, – говорить соліст BIPLANМакс Мельман,– і скоро її можна буде почути на українських радіостанціях». Трек твердо посів перші місця в чартах литовських радіостанцій і став саундтреком до фільму «Одинокий Валентин», що номінується на кращий фільм Литви 2013 року.

Перед виступом BIPLANзіграє прекрасний київський sunshine-band«Карлики Брокколі»– «універсальний покращувач настрою,  небезпечна суміш музичних стилів від реггі до диско, через электро-свінг та щось гірше».

   

 

 

Про авторів

Арт-клуб 44

Додав nady 12 червня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска