Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Презентація книги Андрія Кокотюхи «Таємне джерело»

03 ВЕРЕСНЯ 18:00

книгарня «Є»: вул. Лисенка, 3, ст. м. «Золоті ворота»
вхід вільний

Книгарня «Є» та видавництво «КСД» запрошують на презентацію нового роману Андрія Кокотюхи «Таємне джерело». Зустріч відбудеться 3 вересня.

Початок – о 18:00.

Андрій Кокотюха – справжній майстер хитросплетінь сюжету. Його романи розійшлися накладом понад 200 000 екземплярів, а сценарії дають життя документальним і художнім фільмам. Перелік його письменницьких нагород справді вражає: три дипломи «Коронації слова» (2001, 2002, 2008 роки) і п’ять головних премій цього престижного літературного конкурсу – від третьої (2003, 2004, 2007) до першої (2006), а 2012 року він завоював почесне звання «Золотого письменника України».

Про роман «Таємне джерело»:
1981 рік, СРСР, радянська Україна. У віддаленому селищі, де панує антирадянський настрій, зникають службовці. Ідейно витриманий і політично підкований слідчий Ігор Князевич намагається дізнатися правду і знайти злочинця або – причину. Та це не так просто, як здається, адже тутешні мешканці не мають жодного наміру допомагати владі, а єдина зачіпка у справі – старовинна легенда… Князевичу доведеться на деякий час змінити свої переконання й побачити світ очима «інакодумця». Та чи зможе він після цього повернутися до старого життя?

 

Про авторів

Андрій Кокотюха

Додав nady 01 вересня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска