Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Зустріч з Люко Дашвар та презентація роману «На запах м’яса»

25 ВЕРЕСНЯ 18:00

книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, ст. м. «Золоті ворота»
вхід вільний

Книгарня «Є» та видавництво «КСД» запрошують зустрітися з письменницею Люко Дашвар під час презентації її нового роману «На запах м’яса», яка відбудеться 25 вересня.

Початок – о 18:00.

Люко Дашвар полонила серця читачів України своїми гостропсихологічними романами. Її твори неодноразово ставали призерами численних літературних конкурсів, таких як «Коронація слова», «Книга року» за версією Бі-бі-сі та Всеукраїнського рейтингу «Книга року». Видання «Фокус» і «Главред» назвали її однією із трьох найуспішніших авторів України, а 2012 року Люко Дашвар було удостоєно почесного звання «Золотий письменник України». Сьогодні загальний наклад її романів сягнув понад 400 тисяч примірників.

«На запах м’яса» вразить (…) Авторка заходить у серце на правах ґаздині. Чинить гармидер, викидає зайве. Спершу дратуєшся від того, що душу скуйовджено, але коришся, бо моментом ліпшаєш».
Ольга Фреймут, телеведуча

Про роман «На запах м’яса»:
Людина – це хижак. Але, на відмінну від тваринного світу, у неї своє «м’ясо». Жага до багатства, влади, примітивного благополуччя, бажання мати більше, ніж тобі потрібно, — все це м'ясо! Потяг до нього йде з самого низу людської натури.
Майка хотіла втекти від тваринного світу, де сильніший пожирає слабшого, та знайти забуття. Покинутий хутір, що загубився серед лісів, — саме те, що треба. Це гарна можливість закінчити своє життя, чи, може, почати нове? Саме тут, серед широких почуттів і давніх легенд, вона знову повірила в себе. Повірила, що можна жити не заради себе чи якоїсь примхи, а жити заради життя. Але чи надовго це? Адже потяг до «м’яса» неможливо заглушити, а жага до «красивого життя», наче голод, висотує з тебе всі сили, вмовляє повернутися до міста й забрати те, що тобі належить!

 

Про авторів

Люко Дашвар

Додав nady 25 вересня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска