Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Презентація антології «Жити-пити» ( Оксана Забужко, Лариса Денисенко, Ірен Роздобудько, Наталка Шевченко, Галина Вдовиченко, Андрій Кокотюха, Міла Іванцова, Євген Положій, Наталка Сняданко, Євгенія Кононенко та Сергій Жадан)

09 ЖОВТНЯ 18:00

книгарня «Є» (вул. Лисенка, 3, ст. м. «Золоті ворота»)

Книгарня «Є» та видавництво «К.С.Д.» запрошують на презентацію антології «Жити-пити», що відбудеться 9 жовтня. Початок – о 18:00. Уявіть собі, що видатні письменники України Оксана Забужко, Лариса Денисенко, Ірен Роздобудько, Наталка Шевченко, Галина Вдовиченко, Андрій Кокотюха, Міла Іванцова, Євген Положій, Наталка Сняданко, Євгенія Кононенко та Сергій Жадан зібралися гуртом із келихами в руках… І келих кожного наповнено цікавими оповідками, спогадами, мріями. У одного це горе, тягуче, немов лікер, у іншого – кохання, що краплями вина наповнює серце, а в когось причаїлась радість, що шампанським вибухає вночі. Ну і, звісно, не обійшлося без гіркої, як горілка, правди. Життя дає нам змогу самим наповнити свій келих – то який напій оберете ви?

Я гадав, що останній і досі не перевершений шедевр на тему «Особистість і Алкоголь» або «Алкоголь у житті Особистості» — поема Вєнічки Єрофєєва «Москва-Пєтушкі», та, мабуть, помилився.
І хоча в збірці немає рецептів на кшталт «Слєза камсамолкі» чи «Сучий потрох», проте є картини алкогольного буття наших з вами співвітчизників, але не простих «бухариків», а тих, хто відрізняє «Хеннесі» від хересу, віскі від «Віскас» та Хайдеггера від «Хайнекена», — еліту, яка шукає одвічний сенс буття і врешті-решт знаходить його на дні пляшки!
Іван Леньо, музикант

Автори цієї збірки створили новий тип літературного героя – «алкогерой».
 Беззахисним, розгубленим, і зворушливим видався він мені, аж поки я не подивилась на нього очима дитини , яка боїться і соромиться «героя», котрий бореться лише сам із собою і руйнує все довкола. Дитина не спроможна навіть назвати його «татом», а я вже замислююсь, чи «герой»він?..
Рима Зюбіна, акторка

Учасники:

  • Андрій Кокотюха
  • Ірен Роздобудько
  • Лариса Денисенко
  • Міла Іванцова

 

Про авторів

Книгарня Є , Наталка Сняданко , Євген Положій , Сергій Жадан , Євгенія Кононенко , Лариса Денисенко , Ірен Роздобудько , Оксана Забужко , Андрій Кокотюха

Додав nady 06 жовтня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска