Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / AstroPilot 360 - аудіо-візуальне шоу планетарного масштабу

11 ЖОВТНЯ 20:30

ATMASFERA 360 (вул. Велика Васильківська, 57/3, м «Олімпійська»)
80-100-120 грн.

Під зорями Atmasfera 360 в будівлі Київського Планетарію відбудеться аудіо - візуальне шоу «планетарного масштабу» у супроводі живих візуальних образів на куполі. Цей симбіоз технологій і музики дозволить вам відчути стану від невагомості до глибокого занурення.

AstroPilot 360 (він же Дмитро Редько ) - автор добре відомої мільйонам шанувальників музики з Star Walk і Solar Walk : з 2010 року музика AstroPilot використовується як саундтрек в популярних iphone / ipad -додатках Star Walk ( сузір'я ) і Solar Walk ( 3d- карта Сонячної системи ) , аудиторія цих програм перевищує 10 мільйонів!

Музика AstroPilot видається в Канаді , Франції , США , Англії , Ізраїлі , Індії , Росії , Україні та інших країнах.AstroPilot - Дмитро Редько , електронний музикант , в активі якого 8 альбомів.AstroPilot - учасник багатьох великих міжнародних фестивалів електронної музики , таких як Boom , Tree Of Life , Sonica , Hadra , Tangra , Vibe , Aurora , Trimurti , Trishula , Sibtropic , Suntrance , India , Sunvibes ; та багатьох опен- ейрів і клубних вечеронок у Франції , Португалії , Ізраїлі , Греції , Чорногорії , Болгарії , Туреччини , Чехії , Росії , Україні , Казахстані.

Поспішайте! Кількість місць обмежена : всього 340 щасливчиків стануть свідками прориву в медіа -світі  !Це ваш квиток у космос.

Візуальна частина шоу створена студією інтерактивних технологій Front Pictures (компанія FULLDOM.PRO )

Сферичний концерт - що це? Цей жанр , здатний зробити революцію в концертній індустрії , з'явився порівняно недавно. Музика , яку можна не тільки почути , а й побачити. Візуалізація , яка відображається на найбільшому екрані - куполі площею 830 квадратних метрів. Спеціально під цей зал підприємством FULLDOME.PRO була створена унікальна система проектування зображення та звукового супроводу. Завдяки особливості екрану - куполи , доступного тільки в ATMASFERA 360 , зображення буквально втягує глядача всередину картинки і дії , завдяки унікальним технологіям створюється відчуття 3D без використання окулярів . Зображення на сферичному концерті генерується в реальному часі , відбувається своєрідний сеанс ві- джеїнгу , у відповідності з тим , що відбувається в залі і на сцені.

 

Про авторів

ATMASFERA 360

Додав nady 06 жовтня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска