Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / COSMOJAZZ - Джаз під зоряним небом в осінній вечір ...

13 ЖОВТНЯ 20:30

ATMASFERA 360 (вул. Велика Васильківська, 57/3, м «Олімпійська»)
80-100-120 грн.

Новий музичний арт -шоу в ATMASFERA 360 , яке присвячується всім справжнім романтикам іцінителям музики ! Наші гості - колектив << JT Fresh >> , свіжий сік молодого джазу ! Молода команда, яку полюбили за незвичайні експерименти з відомими джазовими стандартами, світовими хітами іавторськими композиціями, виступить під куполом Київського планетарію зпрограмою << CosmoJazz >> .

До складу групи входять:

  • Катико Пурцеладзе(вокал ),
  • Сергій Стародубов ( клавішні),
  • Олександр Новаков(бас -гітара),
  • Назар Поливка ( ударні),
  • засновник, продюсер і художній керівник гурту Ольга Горбач.

Фішка << JT Fresh >> - « нестандартні стандарти» . Саме це зробило групу популярною, запрошеною і коханою. << JT Fresh >> виконують все те, що ми любимо в джазі і блюзі, в нових, оригінальних аранжуваннях: від традиційного свінгу до нео -року. Вони складають дивовижну музику самі , називаючи свій стиль << блюзом та етно- джазом >> . Вони придумали безліч несподіваних джазових кавер - версій на світові хіти і навіть на українські народні пісні. Оригінальний джаз- бенд з легкістю виконує сотні вокальних та  інструментальних композицій , кращі з яких ви почуєте на цьому незвичайному виступі - вперше група виступає в новому форматі сферичного концерту.

Сферичний концерт - що це? Цей жанр , здатний зробити революцію в концертній індустрії , з'явився порівняно недавно. Музика , яку можна не тільки почути , а й побачити. Візуалізація , яка відображається на найбільшому екрані - куполі площею 830 квадратних метрів. Спеціально під цей зал підприємством FULLDOME.PRO була створена унікальна система проектування зображення та звукового супроводу. Завдяки особливості екрану - куполи , доступного тільки в ATMASFERA 360 , зображення буквально втягує глядача всередину картинки і дії , завдяки унікальним технологіям створюється відчуття 3D без використання окулярів . Зображення на сферичному концерті генерується в реальному часі , відбувається своєрідний сеанс ві- джеїнгу , у відповідності з тим , що відбувається в залі і на сцені.

 

Про авторів

ATMASFERA 360

Додав nady 06 жовтня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска