Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Фінал III-го Міжнародного фестивалю відеопоезії «CYCLOP»

17 ЛИСТОПАДА 19:00

Фестиваль-ресторація "Диван", пл.Бессарабська, 2
вхід вільний

17 листопада (неділя) в 19:00 у фестиваль-ресторації відбудеться нагородження переможців III-го Міжнародного фестивалю відеопоезії «CYCLOP».

Відеопоезія – неординарний, але досить молодий, маловідомий українському глядачу напрямок кіномистецтва. Тож організатори фестивалю відеопоезії «CYCLOP» задалися ціллю познайомити українську спільноту із цим самобутнім, цікавим явищем.

В рамках заходу:

1. Демонстрація відеопоетичних творів, що потрапили у Шорт-лист конкурсу.

2. Визначення роботи-власника «Призу глядацьких симпатій».

3. Оголошення та нагородження переможців конкурсу відеопоезії «CYCLOP»-2013 дипломами та цінними призами. На переможців очікують статуетки фестивалю, грамоти, книжки та поетичні збірки від Літературного порталу «Літфест» та подарунки від партнерів фестивалю: книжки-картини від TM KNIGLI, журнали від проекту «Личности» і Журналу культурного супротиву «ШО» та особливі подарунки від найбільшого в СНД онлайн-магазину ліцензійного електронного контенту «Bookland».

4. Святкова музична програма. Виступ гурту «The Good Times» (блюз-рок, кантрі-рок). Все, що ще залишилося на вінілі та трошки більше. Склад гурту: вокал, ритм-гітара – Антон Полунін, соло-гітара – Ілля Тягло, бас-гитара – Микола Лев, ударні – Олена Шабельська.

До зустрічи у Дивані!

 

Про авторів

Фестиваль відеопоезії «CYCLOP»

Додав nady 06 листопада 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска