Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Казково-містичний нео-ренесанс з Олександром Хмільовським

16 ЛИСТОПАДА 19:30

Руський клуб «Культ РА» (вул. Володимирська, 4)

16 листопада налаштовуємось на романтичну музичну хвилю – середньовічні лицарські балади, слов’янські мелодії, українські колядки, містичні романси, класика, авторські композиції, – зіграні з неперевершеною майстерністю і відчуттям магії на акустичній гітарі.
 
Свою музичну програму Олександр Хмільовський, атмосферний музикант з м. Луцьк, називає казковим нео-ренесансом, адже його композиції зачаровують і відлунюють звучанням вишуканих композицій епохи Ренесанс і романтичних творів, що нагадують пісні середньовічних менестрелів і трубадурів. Зазвичай, Олександр виступає вживу біля луцького замку-вежі чи просто на старовинних бруківках середньовічного волинського міста, відтворюючи образ чарівника – чорний плащ, капелюх, зелені кольори одежі, а біля себе обов’язково ставить ліхтарик зі свічкою, що створює особливий світ і перемикає перехожих на іншу реальність. 
 
«Він наділений талантом містифікатора, уміє створювати атмосферу давнини, повертати слухачів у часи повітряних замків і вродливих царівн, фантазії й казки, про які починає зовсім забувати бетоноване місто» (с) «Мистецькі грані»
 
«Мій стиль – це нео-ренесанс, то він ще й казково-містичний, адже мені часто кажуть, що я – чарівник. А все тому, що я намагаюся створити затишок своєю атмосферною музикою без слів. Завдяки цій музиці людина може залишатися наодинці із власною долею, думками, планами, зосереджуватися і розслаблятися» (с) Олександр Хмільовський
 
«Він з легкістю створює фантастичне плетиво зі звуків, слів, мелодій, кожен умілий доторк до струни-нитки вибухає у душах слухачів незримим мереживом, зав’язує вузлики асоціацій тавидив, і вже раз почувши цю самобутню музику, йдеш за нею, наче Тесей за ниткою Аріадни» (с) «Мистецькі грані»
 
Також у репертуарі Олександра – відомі сучасні композиції: кавери на пісні «Океану Ельзи», «Blackmore's night», музика «Піратів Карибського моря» та ін.
 
На виступі неповторне звучання гітари Олександра доповнюватиме талановита скрипалька Маргарита (гурт «Згадай своє Небо»).
Справжня мистецька знахідка для шанувальників особливої музики, а також оригінальні творчі страви й давні рецепти напоїв – у Руському клубі «Культ РА»!
 
Резерв столиків за тел.:
+380 (44) 331-59-48
+380 (67) 231-80-16
 

 

Про авторів

Руський клуб Культ Ра

Додав nady 15 листопада 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска