Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Фольково-етнічне святкування Дня Закоханих із піснями про кохання з різних куточків світу за участі джіпсі-спіріт бенду «Фйоре»

14 ЛЮТОГО 19:30

Руський клуб «Культ РА» (вул. Володимирська, 4)

14 лютого – Руський клуб «Культ РА» чекає закоханих на яскраву вечірку. Чарівний вечір гарантує неймовірний джіпсі-спіріт бенд «Фйоре» - несамовита чуттєвість та захоплива мелодійність зібраних ними пісень про кохання з різних куточків світу полонять серця слухачів. Традиційні українські романси лемківською мовою, а також циганські, румунські, сербські, македонські, балканські, іспанські (баскські) етнічні пісні – подарують надзвичайні романтичні відчуття.

Атмосфера буде винятково РАдісною та сонячною! Особливо рекомендовано усім прихильникам запального стилю Горана Бреговіча-Кустуріци!

Це свято тісно пов'язане з пробудженням природи і коханням. Від давніх історичних часів і до сьогодні кохання має своє офіційне свято – 14 лютого! Цей день вирує емоціями та переповнюється поцілунками, красивими словами закоханих, романтичними побаченнями та подарунками...У слов’янському та древньоримському світі 14 лютого вшановували богинь шлюбу, материнства й жінок – Луну та Юнону. У цей день у Греції було прийнято вшановувати Пана, бога родючості, усі вільні молоді люди, себто «валентні», могли обрати собі пару, свого «ладо» (милу, милого) та домовитися про заручини.Наступного дня починалися святкування на честь бога Велеса за слов’янською міфологією та Фавна за древньоримською.

Запрошуємо творчо провести свято Дня Закоханих!


Замовлення столиків за тел.:

+38 (044) 331 59 48,

+ 38 (067) 231 80 16


Культовий заклад! Культові страви! Культові події!

 

Про авторів

Руський клуб Культ Ра

Додав nady 13 лютого 2014

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска