Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Концерт-презентація нового альбому «Вільна земля» гурту «Веремій»

17 ТРАВНЯ 19:00

Паркова дорога, 2, «Зелений театр»

Сучасне бачення українського року– melodic-heavy-folk, пронизаний вільним духом різних історичних часів, від дохристиянської Русі до Козаччини і сьогодення – прозвучить liveу новому альбомі ВЕРЕМІЯ «Вільна земля». Концерт-презентація відбудеться 17 травня у «Зеленому театрі» у Києві для прихильників важкої та мелодійної української музики, актуальних текстів і лицарської романтики.

ВЕРЕМІЙ, що носить ім’я міфічного дракона із середньовічної Західної України, відроджує забуті легенди та оповіді. Його роботи – епічні полотна, вишиті складною музичною технікою, прикрашені звучанням флейти, скрипки і, часом, віолончелі. При цьому його енергійне, піднесене бачення світу несе молода, жива і сучасна музика. Попередній альбом «Там, де сонце встає», натхнений часами Київської Русі та «Словом о полку Ігоревім», увійшов у 20-ку кращих альбомів України 2012 року за версією musicinua.wordpress.com. Пісні ж нового альбому розповідають про часи українських революцій, махновщини, це пісні пам`яті героїв Крут, які ілюструють зв’язок із сучасною для нас революцію та її героями, наводять мости зі славним минулим і гідним майбутнім. Це наповнює метал і похмурий романтизм ВЕРЕМІЯ рідним, суто українським духом. Не дарма він є учасником та хедлайнером багатьох патріотичних фестивалів,  переможцем «Бандерштату- 2009», відкриттям року фестивалю «Трипільське Коло-2012», товаришує зі співачкою Ілларією, бандуристом Ярославом Джусем та йогопроектом Шпилясті кобзарі, який взяв участь у записі пісні «Сповідь розстріляних душ» з нового альбому.

«Вільна земля»вийде в Україні на лейблі «LavinaMusic», а також в Польщі, Росії та  Іспанії.На рекордингу важкої музики у Мадриді, який видає гурти з США, Канади, Європи, Південної Америки, країн Океанії та Філіппін, саме альбом ВЕРЕМІЯ відкриє новий відділ фолку.Пісні із нього, створені на студіях «PhantomRecords», «ЗвукоЦех» та «SoncesvitStudio», вже звучать на українських та європейських радіостанціях. Над мастерингом одного з його треків «Йди на зорі» чаклувала німецька студія «Master-servant». Ця ж студія працювала з A-HA, SarahBrightman, P.O.D., PaulvanDyk, Scooter, TheScorpions, Smokie, Gregorian, TokioHotel, TheatreofTragedyта відомим німецьким фолк-метал-гуртом InExtremo, з якими 15 квітня у Харкові гратиме ВЕРЕМІЙ.

Початок:19:00 (концерту передуватиме МЕГАмарш вишиванок)

Адреса:Паркова дорога, 2, «Зелений театр»

Квитки:

- перші 100 шт.: 90 грн (звичайний) та 60 грн (для тих, хто прийде у вишиванці)

- наступні: 100-120 грн(звичайний)та70 грн. (для тих, хто прийде у вишиванці)

Замовлення квитківза телефоном 0937760328

і на parter.ua(квитки по 100 грн) з 1 квітня: (044) 287 87 87

 

ВЕРЕМІЙ: veremiy.com|vk.com/veremiy|facebook.com/veremiy.band

ВЕРЕМІЙ «Тихий гай»: www.youtube.com/watch?v=Z_zUjRbHCJk

 

 

 

 

Про авторів

Гурт Веремій

Додав nady 13 квітня 2014

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска