Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Презентація нової книжки Олексія Мустафіна «Справжня історія середніх віків»

17 ЧЕРВНЯ 18:00

Книгарня «Є»: вул. Лисенка, 3, ст. м. «Золоті Ворота»
Вхід вільний!

Книгарня «Є» та видавництво «Фоліо» запрошують на презентацію нової книжки Олексія Мустафіна «Справжня історія середніх віків», що відбудеться 17 червня.

Початок - о 18.00.

Олексій Мустафін— відомий український журналіст і медіаменеджер, генеральний директор телеканалу «Мега». Закінчив педагогічний університет імені Драгоманова (історичний факультет). Працював журналістом у виданні «УНІАН-тижневик», часописах «Пост-Поступ», «День», «Київський телеграф», «Профіль» на телеканалі «1+1». Очолював служби новин на каналах «Інтер» і СТБ. Автор телевізійних фільмів .

«Справжня історія середніх віків»— це не просто книжка про події, що відбувалися тисячу років тому. На відміну від шкільних підручників, в ній йдеться не лише про історію окремих цивілізацій — християнської Європи, мусульманського Сходу, Індії, Китаю чи Мексики, а й про весь Середньовічний світ як цілісну систему. Чим західні рицарі були схожі на раджпутів та самураїв? Де і навіщо почали будувати замки? Як ви­гнанці, позбавлені власної землі, створили найбільші імперії Євразії та Америки? Чи могла маленька блоха знищити усе людство? Чому індійські цифри стали арабськими, а порох і книгодрукування, винайдені китайцями, перевернули життя європейців? І як з феодального безладу народилися сучасні держави? Відповіді на ці та багато інших питань дозволяють не лише дізнатися про цікаві факти, але й зрозуміти «логіку історії».

***

Адреса Книгарні «Є»: вул. Лисенка, 3, ст. м. «Золоті Ворота».

Вхід вільний.

Питання та акредитація за адресою o.halushka@book-ye.com.uaчи за тел. (067) 588 94 10 – Оксана Галушка, арт-менеджер книгарні «Є».

 

Про авторів

Книгарня Є ,

Додав ceny bab 14 червня 2014

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска