Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / V Міжнародний кінофестиваль «Світло»

16-17 ЧЕРВНЯ

у київському Будинку кіно
Деталі та анкета учасника на офіційному сайті: www.kinofest-svet.com.ua

16-17 червня у київському Будинку кіно відбудеться V Міжнародний кінофестиваль «Світло».

Кінофестиваль "Світло" – це некомерційний фестиваль, створений як майданчик для популяризації світлих, надихаючих, просвітницьких фільмів. Він об'єднує кіномитців з усього світу, які створюють цікавий та якісний кінопродукт на теми, що стосуються кожного - патріотизм, взаємовідносини в сім’ї та суспільстві, сенс життя, моральні риси людини, її справжня краса.

Традиційно стрічки розглядаються у 5-ти номінаціях: «Ігровий короткометражний фільм», «Документальний короткометражний фільм», «Анімація», «Соціальний ролик», «Музичний кліп».

Членами журі кінофестивалю у різні роки були кінорежисер, Народний артист України  Леонід Мужук, Заслужена артистка України Ніна Ільїна, фотограф, автор фото-книги «Українці. Третє тисячоліття» Ігор Гайдай, актриса та телеведуча Сніжана Єговора, актор театра та кіно Дмитро Ступка, креативний продюсер ТК ZIK Олександр Авшаров та інші.

Взяти участь у кінофестивалі можуть режисери та студії з будь-якої країни світу, фільми яких не пропагують аморальність, насильство і відповідають ідеї та духу кінофестивалю, тому кінофестиваль «Світло» - це кінофестиваль сімейного кіно, де цікаве для себе знайдуть і дорослі і діти.

Прийом заявок на участь у кінофестивалі триває. Деталі та анкета на офіційному сайті: www.kinofest-svet.com.ua.

Отже, запрошуємо всіх відвідати покази кінофестивалю «Світло», конкурсі роботи якого не залишать вас байдужими, будуть цікаві кожному. В них ви знайдете щось таке, над чим будете не тільки сміятисячиплакати, але й думати, відчувати та розуміти, розмірковувати над тими речами, на який тримається світ.

 

 

Про авторів

Кінофестиваль «Світло»

Додав ceny bab 08 травня 2019

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска