Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / Концерт гурту «La SKARNEMURTA»

11 БЕРЕЗНЯ 19:00

м. Київ, КМЦ Києво-могилянської академії («Підвал»)
20-30 грн.

Міжнародний музичний фестиваль «СЛАВСЬКЕ-РОК 2008» представляє:

Вперше в Україні італійський грут

«La SKARNEMURTA»

«СЛАВСЬКЕ-РОК ФЕСТ» вже другий рік поспіль знайомить українців з сучасною європейською рок-музикою. Це гурти та окремі виконавці, які є модними та популярними у світі, та нажаль мало знаними в Україні.

Запалюють весну спекотним сіцілійським сонцем гурт «La SKARNEMURTA»

Восени 1998 року двоє хлопців з Палермо Макс та Буфо створили ска-рок-н-рольний гурт «La Skarnemurta», щоб збирати повні танцполи. Запросивши ще кількох друзів-музикантів розпочали тріумфальне сходження на сцени Італії (Emilia Romagna area), випромінюючи з них потужний мікс ска, реггі, рок-н-ролу, панку, польки, свінгу, що просто назвали - skatchanka!

Роки 1999 та 2000 пройшли у постійних концертах по всій країні, вони охопили міста Комо, Лугано, Мілан, Турин, Верчеллі, Навару, Болонью, Флоренцію, Пізу, Віченцу, Пезаро, Імолу, Васто, Лечче, Латерцу, Матеру, Козенцу, Беневенто та інші.

Навесні 2002 року La Skarnemurta записує їхню першу пластинку: «UNA PASIÒN ME DOMINA” вживу на студії «Sliver Music» у Пармі. В альбом ввійшло 11 пісень.

Трохи згодом, у вересні виходить їхній перший живий CD “Neruda!” (назву альбому дало ім’я тієї величезної ляльки горили, яку вони знайшли на смітнику, що її постійно мають на сцені, Але насправді її ім*я – це жарт, гра слів, що в перекладі з діалекту пишеться як «nel rudo» і означає «на смітнику»).

В липні 2005 року гурт з шаленим успіхом грає на фестивалі Rototom Sunsplash Festival of Osoppo, одному з найбільших міжнародних реггі-фестивалів, відзначеного такими іменами, як Skatalites, Sud Sound System, Zion Train, Gregory Isaacs, Barrington Levy and Jimmy Cliff.

Гурт «La SKARNEMURTA» відгукнувся на запрошення компанії СКІ, яка протягом багатьох років активно займається організацією культурно-мистецьких та спортивних заходів, і 11 березня о 19 годині відбудеться їх концерт в КМЦ Києво-Могилянської Академії.

А влітку своєю запальною музикою італійці веселитимуть «СЛАВСЬКЕ-РОК ФЕСТ 2008»

Якщо ви бажаєте потанцювати – ДАВАЙТЕ ТАНЦЮВАТИ!

 

Про авторів

Фестиваль Славське Рок-Фест

Додав Art-Vertep 03 березня 2008

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска