Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / МуzБат. Раунд 28@арт-кафе "Фiлiн"

11 ЛЮТОГО 19:00

арт-кафе "Філін", Куренiвський провулок, 19/5
30 гривень

«Рок, рок і тiльки рок» - такий девіз цілком личить до 28-у раунду «МуzБата». Після декількох підряд «важких» metal-раундiв «МуzБат» повертається до витоків альтернативної музики — року. А кожна команда, серед яких чимало і дебютантів, спробує інтерпретувати «рок» у своём розумінні. Ну і як завжди, переможця визначаєте ВИ!

Конкордiя — під досить багатозначною назвою ховаються веселi і позитивні хлопці, що грають олдськульний панк (який самі називають кардіо-панком) з українськими текстами, і в такій манері що намагаються передати людям свої позитивні позили, забезпечивши останніх своєю енергетикою за допомогою пісень.

Послухати гурт і залишити про нього свою думку можна на офіційному сайті команди - http://www.konkordia-konkordia.narod.ru або вКонтакте - http://vkontakte.ru/club3520191

Дівні Речі – якраз той випадок, коли назва гурту характеризує виконувану нею музику. Рок, який грають хлопці, інакше, як «дивним» не назвеш – до м'яких indie-rock аранжувань, з відповідними текстами, лягає дикий гранджевий вокал 80-х та ещё з явними елементами досвіду виконання сore або metal’у. Проте, така нестандартность, або, швидше, дивацтво, лише додає групі глядацьких симпатій.

Послухати гурт і залишити про нього свою думку можна вКонтакте - http://vkontakte.ru/club5408026

РекВиеМ — арт-рок з Києва, що грає суміш кельтських балад, металу і російського року 80-х. Не дивлячись на таку рiзноманiтну тематику, в гурту виходить робити хорошу музику, вдало поєднуючи аранжування з російськомовними текстами про Любов, Мир і Добро.

Послухати гурт і залишити про нього свою думку можна вКонтакте - http://vkontakte.ru/club6923899

Hard Message — київська рок-група класичної "олдськульной" закваски. Власне — цим все і сказано — грають хлопці класичний рок-н-рол кінця 60-х — почала 70-х, з незрівнянним виконанням і відмінного чоловічого вокалу. Також, в репертуарі хлопців дуже багато каверiв на відомі рок-н-рольниє хіти які, буває, звучать навіть краще за оригінал.

Послухати гурт і залишити про нього свою думку можна вКонтакте- http://vkontakte.ru/club4821081

Заповедник Солнца — київські хлопці, що грають красивий мелодійний хард-рок. Особливістю гурту варто виділити прекрасні аранжування і романтичні тексти, які в сукупності створюють прекрасний продукт, який сподобається, як поцiновувачам «важкої музики», так і «легким» романтикам.

Шкода лише, що якісного демо у хлопців поки що немає.

 

Про авторів

Продюсерський Центр 101

Додав Єжі 29 січня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска